Přejít k hlavnímu obsahu

Štyri tímy, jedno miesto. Koho pošle Slovensko do Istanbulu?

4. 11. 2023 | 08:00 VALORANT Preview
V piatok sa rozhodne, ktorý študentský tím bude reprezentovať Slovensko na svetovom finále prestížneho turnaja Red Bull Campus Clutch. O postup budú bojovať štyri najlepšie tímy z otvorenej kvalifikácie. Podujatie sa začína v sobotu o 11:00 a celé ho budete môcť sledovať naživo na Twitch streame PLAYzone.
Štyri tímy, jedno miesto. Koho pošle Slovensko do Istanbulu?
Štyri tímy, jedno miesto. Koho pošle Slovensko do Istanbulu?
Zdroj: Red Bull

O prvej štvorke je rozhodnuté. V sobotu budú o jediné postupové miesto do Istanbulu bojovať UCM TB FOXTROT, Gumkáči, ESTUBA a nonsense. Gumkáči a UCM TB FOXTROT idú do národného finále ako víťazi svojich kvalifikácií, ale to nemusí vôbec nič znamenať. Teraz sa hrá od začiatku, všetci začínajú z rovnakej štartovej čiary.

Harmonogram:

  • 11:00 Semifinále č. 1 (BO3) - Gumkáči vs. ESTUBA
  • 14:30 Semifinále č. 2 (BO3) - UCM TB FOXTROT vs. nonsense
  • 18:00 Finále (BO3)
Súpisky postupujúcich tímov
nonsenseGumkáčiESTUBAUCM TB FOXTROT
AyxeNnLaggS_FlaReTheSheal
-SK_ptO-FejkixGodHyDeZyArkaham
HUBKAdesty--KrálikSKMackopacko2
FabbiNL2kashRobotník FeroAtoskaa
MarkiarayyzicleSamQTrolluS

O Red Bull Campus Clutch

Red Bull Campus Clutch je celosvetový esportový turnaj, na ktorom sa môžu zúčastniť všetci študenti univerzít, ktorí hrajú VALORANT. Dva najlepšie tímy z každej kvalifikácie postúpia do národného finále, ktoré sa uskutoční 4.11.2023 v Trnave na Red Bull Gaming Hub v UCM-FMK. Turnaj sa bude vysielať naživo na Twitch kanáli PLAYzone.

Zo 6 000 zaregistrovaných tímov sa 50 národných finalistov stretne na svetovom finále, aby sa po tretí raz uchádzali o titul víťaza Red Bull Campus Clutch. Vyvrcholenie celej série turnajov sa uskutoční fyzicky 19. až 24. novembra vo Volkswagen Aréne v tureckom Istanbule.

V hre je teda životný zážitok, ktorý vám umožní zahrať si v profesionálnom prostredí a okúsiť, aké je to súťažiť na turnaji na najvyššej úrovni. A týmto zážitkom to rozhodne nekončí! Ešte väčším lákadlom je finančná výhra 20 000 EUR, ktorú si víťazný tím svetového finále odnesie domov.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).