Přejít k hlavnímu obsahu

Nový pátý hráč Vitality? Poslední šampioni Majoru mají zálusk na hvězdu fnatic

1. 11. 2023 | 15:28 Counter-Strike 2 Spekulace
Uzávěrka soupisek pro BLAST Premier Fall Final naznačuje další pohyby na světové scéně, jak se očekávalo. Nejvíce zajímavé a dosud neznámé jméno se objevuje na soupisce týmu Vitality.
William „mezii“ Merriman
William „mezii“ Merriman
Zdroj: fnatic

Poslední týdny se čím dál více mluví o odchodu Emila „Magisk“ Reifa do organizace Falcons, která dnes oficiálně přivítala jeho dlouholetého kouče Dannyho „zonic“ Sørensena. Pro BLAST Premier Fall Final ještě Magisk na soupisce Vitality figuruje, ta mimo něj ale obsahuje také jméno Williama „mezii“ Merrimana.

Hlavní tahoun fnatic sice není hvězdou nejvyššího kalibru, dlouhodobě ale prokazuje vysoké kvality a přestup by pro něj byl vytouženou odměnou. Podle zdrojů HLTV.org se o přestupu skutečně jedná a francouzský insider KRL dokonce uvádí, že Vitality našli svého pátého hráče a oznámení by mělo přijít brzy.

Tipsport MČR CS 2023
Tipsport MČR CS 2023
Foto: PLAYzone

Dánští fanoušci se mohou těšit na vystoupení Astralis, uzávěrka soupisek však odhalila dočasné změny u Heroic. Kromě derniéry Caspera „cadiaN“ Møllera se s týmem představí také Rasmus „Zyphon“ Nordfoss ze Sprout. Zatím sice má jít jen o dočasnou záplatu, ale trvalý přestup mladého hráče nemá být vyloučen.

Natus Vincere se poprvé ukáží s Ihorem „w0nderful“ Zhdanovem, už jen na oficiální přivítání se čeká u Alejandra „alex“ Masaneta v NIP. Cloud9 nadále pokračují v experimentu bez primárního snipera a Complexity s FaZe doplňují obsazení turnaje v plné síle. Jejich interní situace zatím nemá žádné závěry.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.