Přejít k hlavnímu obsahu

Hazard a streaming za miliardy. XQc odhalil obří částku ze smluv

2. 11. 2023 | 14:52 Lifestyle
Felix „xQc“ Lengyel na streamu otevřeně promluvil o tom, kolik by si vydělal peněz, kdyby do smlouvy s Kickem zahrnul také smlouvu s hazardními společností Stake. Momentálně má Felix tyto dvě smlouvy oddělené a v první chvíli nechtěl smlouvy spojit. Teď o tom však silně uvažuje.
Felix „xQc“ Lengyel
Felix „xQc“ Lengyel
Zdroj: xQc

Jeden z nejpopulárnějších streamerů Felix „xQc“ Lengyel prozradil, kolik by si vydělal peněz, kdyby do své smlouvy s platformou Kick přidal také tu s firmou Stake, jež se zaměřuje na hazardní hry. XQc smlouvu nepodepsal, protože chtěl tyto dvě věci držet odděleně. Nicméně kdyby se tak stalo, přišel by si podle svých slov na neuvěřitelné 6,5 miliardy korun.

Kdybych se rozhodl, že chci do smlouvy s Kickem zahrnout i hazardní hry, dle všeho bych si místo 2,5 miliard korun vydělal třeba kolem 6,5 miliard korun. To jsem ale neudělal, protože jsem chtěl mít obě dvě věci oddělené. Později, když se však smlouva podepisovala znovu, požádal jsem je o to. Nebylo to však součástí a nemusel jsem to dělat,“ tvrdí v klipu xQc. 

Momentálně se jeho fanouškovská základna dělí na dvě poloviny. První, která odsuzuje spojenou smlouvu, protože si myslí, že bude muset více hazardní hry propagovat a streamovat a druhá, která mu peníze ze smlouvy přeje. Zároveň však fanoušci nemohou uvěřit tak vysoké částce, kterou zrovna jemu platforma nabídla.

Tenhle týpek bude nejbohatším člověkem na světě jen díky hraní videoher!“ píší fanoušci na platformě X. „Je neuvěřitelné, kolik Felix vydělá, přeju mu to, je to pro něho dobré,“ píše další fanoušek.