Přejít k hlavnímu obsahu

Unikla celá mapa nové sezóny! Kam všude se podíváme?

2. 11. 2023 | 09:38 Fortnite Spekulace
Už nějakou dobu těžaři dat a leakeři spekulují o podobě mapy kapitoly 4, sezóny 5. Mnozí předpokládali, že se bude jednat o směs mapy 4. kapitoly a původní verze z 1. kapitoly. Díky StreamFNBR teď unikla celá mapa a my už víme, na které lokace se můžeme těšit.
Teaser na kapitolu 4, sezónu 5
Teaser na kapitolu 4, sezónu 5
Zdroj: Epic Games

Vypadá úplně stejně jako mapa, která byla ve hře během 1. kapitoly, a obsahuje mnoho ikonických lokací. Uniklý obrázek mapy Fortnite Chapter 4 Season 5 OG je sice černobílý, na první pohledale  lze rozeznat všechny tři biomy.

I když všechna tyto místa mají status OG, několik z nich se pravděpodobně od prvního dne stane hot-drop lokalitami. Například Tilted Towers bude na několik dní bezpochyby nejaktivnější lokací. Následují Pleasant Park, Greasy Grove, Shifty Shafts, Retail Row a samozřejmě i Loot Lake a Risky Reels. 

Nebudou to však jediné lokace, které zaujmou. Mnozí se poletí podívat jako první na místa, která byla zásadní pro příběh, jako Dusty Divot.

V tuto chvíli je těžké říci, co se stane ke konci této krátké sezóny. Zatímco těžaři dat našli soubory týkající se live eventu, není jasné, co se v něm stane. Vzhledem k tomu, že i Doktorka Sloneová cestuje zpět v čase, může být schopna potenciálně zabránit tomu, aby se live event The End vůbec odehrál a zničil tak ostrov.

Pokud k tomu dojde, ostrov by měl teoreticky nadále existovat. Pravděpodobnější je ale scénář, ve kterém stará mapa po této krátké sezóně nebude existovat. Epic Games se budou chtít vrátit k modernějšímu prostředí. Nicméně to se teprve uvidí, až nadcházející sezóna začne.

Štítky: Fortnite, leak
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.