Přejít k hlavnímu obsahu

Čeští tvůrci vás provedou novou sezónou. Na koho se rozhodně vyplatí podívat?

3. 11. 2023 | 06:50 Fortnite Twitch
Nová sezóna je tady! Páteční den bude patřit vydání nové sezóny ve čtvrté kapitole Fortnite. Pokrývat veškeré novinky budou i přední tuzemští tvůrci. Kde všude si můžete krátit čekání?
Fortnite chapter 4, season 5
Fortnite chapter 4, season 5
Zdroj: Epic Games

Kdo nemůže dospat, toho potěší Pajus4. Nastavený budíček a zapnutí streamu již na šestou hodinu. Těšit se můžete na odhady založené na únicích informací, kterým se dlouho věnuje. Zajímá se ale i o příběh.

Vynechat nemůžeme ani VarmiLP. Dlouhou dobu komunita znala jen jeho hlas, o odhalení identity se dočtete v exkluzivním rozhovoru pro PLAYzone. Varmiho můžete sledovat přibližně od sedmé hodiny ranní.

Po vypnutí serverů v 8:00 by měla začít ta největší show. O tu nás vývojář však doslova obral. Za normálních okolností Epic Games začnou nahrávat na provozní servery novou sezónu a leakeři, kteří dešifrují nahrané soubory ještě před samotným zapnutím serverů, začnou poskytovat informace o nové sezóně. To  se však omylem povedlo Epic Games již včera. Než stačili vývojáři zareagovat a update na mobilní zařízení zastavit, tak byly všechny soubory dešifrované.

Ze zkušeností je přepokládaný čas zapnutí serverů mezi 13. a 14. hodinou. Soubor ke stažení bude však větší než obvykle. Navíc díky velké propagaci sezóny očekávejte možné fronty na serverech.

Chvíli po zapnutí serverů se můžete podívat na Alkana, který drží na česko-slovenské scéně hned dvě prvenství. Nevynechal za posledních 5 let ani jeden jediný den, kdy by nevydal video, a je držitelem největšího počtu skinů. Prozkoumávat a testovat novou sezónu bude živě na svém druhém YouTube kanále.

Mnoho dalších českých tvůrců bude zapínat stream až po zapnutí serverů na první hry. Očekávejte, že dnes večer Fortnite uvidíte všude. I tam, kde byste to nečekali. Díky návratu do chapter 1 zapne hru z nostalgie snad každý, kdo v té době hrával.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.