Přejít k hlavnímu obsahu

Duo z League of Legends objevuje magický Frejlord. Nová hra Riot Forge je venku

3. 11. 2023 | 15:39 League of Legends Gaming
Song of Nunu je příběhová adventura pro jednoho hráče, kterou vyvinula společnost Tequila Works. Vydejte se s nejlepšími přáteli Nunu a Willumpem na cestu napříč zamrzlou divočinou Freljordu. Spojuje je jejich nekonečná představivost a společná láska ke koulovačkám a budou muset spolupracovat, aby odhalili kouzlo, které se skrývá pod ledem.
Nová hra od Riot Games. Duo z League of Legends objevuje magický Frejlord
Nová hra od Riot Games. Duo z League of Legends objevuje magický Frejlord
Zdroj: Riot Forge

Riot Forge se znovu spojilo se zkušenými a talentovanými vývojáři, aby přineslo světu další hru ze světa League of Legends. Studio Tequila Works představuje Song of Nunu: A League of Legends Story. Jde v pořadí o šestou hru s podpisem Riot Forge.

Vytvořte si nezlomné pouto

Hrajte za Nunua, mladého chlapce, který s pomocí svého nejlepšího přítele Willumpa pátrá po své matce. Spojuje je nekonečná představivost a společná láska ke koulovačkám a oba budou muset spolupracovat, aby prošli Freljordem a zachránili ho - a jeden druhého - před nebezpečím, které se v něm skrývá.

Odekmněte neobyčejný svět

Pěšky, šplhejte a sáňkujte po Freljordu, mrazivé zemi plné krutých vánic, divokých vlků... a kouzel. Používejte svou hlavu k postupu zmrzlou krajinou a odhalte, jaká tajemství se skrývají pod ledem.

Přidej se k legendárním šampionům

Seznamte se s mocnými šampiony League of Legends z Freljordu, včetně Brauma, Ornna, Volibeara a Lissandry - jejichž zvrácená magie hrozí pohřbít svět v temném ledu.

Nová zimní pařba je dostupná na Nintendu Switch, Steamu, Epic Games a GOG. Song of Nunu: A League of Legends Story stojí 29,99 €.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).