Přejít k hlavnímu obsahu

První reakce českých tvůrců a hráčů na OG sezónu Fortnite!

4. 11. 2023 | 08:50 Fortnite Zajímavost
Vývojáři z Epic Games konečně splnili přání mnoha hráčů. Jak těch, co pamatují kapitolu 1, tak těch, co ji chtěli zažít. A vyplatilo se. Fortnite překonal rekordy. Pojďme se společně podívat na reakce předních českých tvůrců.
Fortnite OG sezóna
Fortnite OG sezóna
Zdroj: Epic Games

Pro mnohé je Fortnite kapitola 1 vrcholem žánru battle royale a jen málo her se stalo tak obrovským crossoverovým hitem mezi herní komunitou. Není tak divu, že se včerejším dnem vrátilo mnoho hráčů i tvůrců, aby znovu zažilo kapitolu 1. Pojďme se podívat na zážitky těch, kteří hře zůstávají věrní po celou dobu.

Youtubera Mitha asi není potřeba představovat. Od počátku hry se věnuje zejména dějové lince hry a pokud pořád tápete nad příběhem Fortnite, jsou videa od Mitha tím, co musíte vidět. TopMithrandir se dříve věnoval i streamování a OG hráči a fanoušci pamatují i jeho obličej, ale v posledních letech již vysílá pouze live eventy, skryl svou identitu a věnuje se čistě tvorbě obsahu.
 

Další stálice je bezpochyby Alkan. Nikdy nezanevřel na Fortnite a po celou dobu vydává každý den minimálně jedno video. Rozhodně tak nebude držet rekord nejen v počtu skinů, ale i v konzistenci vydávání obsahu. 

Na legendární mapu přistála i profesionální scéna. Pocity a vzpomínky s námi sdíleli Patrik „Wraxx“ Dalaveraj s Lukášem „Bubak“ Vajdíkem a s největší pravděpodobností to není naposledy, co o nich slyšíme. 

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.