Přejít k hlavnímu obsahu

První potvrzený hráč nových Falcons. Přijde druhý nejlepší tým světa o kapitána?

5. 11. 2023 | 17:38 Counter-Strike 2 Spekulace
Sokolí letka pod vedením Dannyho „zonic“ Sørensena má svého prvního člena. Falcons posadili na lavičku čtyři hráče své dosavadní sestavy a tím je potvrzeno, že 19letý Jordánec Mohammad „BOROS“ Malhas bude pokračovat s novou hvězdnou sestavou. Jednotlivé posily postupně nabírají na obrysech, aktuálně se nejvíce mluví o dotažení příchodu nového kapitána.
Potkají se Snappi a BOROS ve Falcons?
Potkají se Snappi a BOROS ve Falcons?
Zdroj: HLTV.org

Očekávaný krok se dnes stal oficiálním. Falcons se po pouhých několika měsících zbavili většiny svého kádru, aby uvolnili prostor mnohem větších hvězdách. Talentovaní střelci jako Miłosz „mhL“ Knasiak nebo Laurențiu „lauNX“ Țârlea se na scéně určitě nestačí. Najít si nové angažmá musí také Alexandre „bodyy“ Pianaro, nejsložitější situaci má před sebou jeho krajan a zkušený matador Nathan „NBK-“ Schmitt.

Jediným pozůstalým je Mohammad „BOROS“ Malhas, který do Falcons přišel v červnu z tehdy mnohem kvalitnějšího týmu Monte. Překvapivý krok nyní dává velký smysl, 19letý hráč z Jordánska dostane šanci v týmu s ambicemi na světové tituly. Současně je důležitým zástupcem regionu, odkud organizace pochází.

Tipsport MČR CS 2023
Tipsport MČR CS 2023
Foto: PLAYzone

Sokolí letka tak má kromě realizačního týmu už i prvního oficiálního hráče nové sestavy. Ve stejném dni ale dorazila také nová informace o nejdůležitější roli. O příchodu Marca „Snappi“ Pfeiffera z ENCE už se hovoří nějakou dobu, podle mnoha zdrojů už ale všechny strany dosáhly ústní dohody a vše je potřeba stvrdit jen na papíře. Druhý nejlepší tým světa si jako náhradu vyhlédl dalšího Dána Lukase „gla1ve“ Rossandera.

V pokročilé fázi je také příchod Emila „Magisk“ Reifa. Team Vitality se s ním dokonce už rozloučil a jeho přivítání do Falcons by mohlo brzy následovat. Klíčový by měl být příchod Nikoly „NiKo“ Kovače, jenž odmítl v G2 přistoupit na nižší plat, a tak s týmem neprodlouží smlouvu. Aktuální stav jednání je ale neznámý. Stejně tak se netuší, kdo by se stal sniperem, pokud by se nepodařilo přivést Ilju „m0NESY“ Osipova.

Jak by mohli vypadat Falcons?

 Jordánsko Mohammad „BOROS“ Malhas
 Dánsko Marco „Snappi“ Pfeiffer
 Dánsko Emil „Magisk“ Reif
 Bosna a Hercegovina Nikola „NiKo“ Kovač
 Rusko Ilya „m0NESY“ Osipov

 Dánsko Danny „zonic“ Sørensen – trenér
 Dánsko Lars Christian Robl – psycholog

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.