Přejít k hlavnímu obsahu

Boje o postup do Brna vrcholí. Dnes poznáme zbývající postupující

12. 11. 2023 | 14:40 Brawl Stars Wild Rift MČR mobile
Samsung MČSR v mobilních hrách je tady! V letošním roce začne netradičně už před otevřením bran na Brněnské výstaviště, kam se probojují pouze čtyři nejlepší domácí hráči Wild Riftu a elitní kvarteto týmů ve hře Brawl Stars. Celkově se bude hrát o krásný prize pool 58 000 Kč.
Samsung MČSR v mobilních hrách
Samsung MČSR v mobilních hrách
Zdroj: PLAYzone

Boje o český mistrovský titul vypuknou v sobotu 11. listopadu. Za doprovodu živého přenosu se jako první vrhneme do bojů ve hře Wild Rift. Sobotní den bude patřit skupině A, „béčko“ se odehraje v neděli. Obě čtyřčlenné skupiny nabídnou GSL formát, ve kterém dvě výhry znamenají postup do Brna, naopak dvě prohry znamenají konec sezóny. Každý má tedy druhou šanci, pokud se mu nepodaří jeden zápas.

O vůbec první titul mezi jednotlivci se utká řada známých jmen. Největším favoritem je Patres, který byl z prvního koše nalosován do skupiny B a spolu s HanXinem jsou jasnými aspiranty na postup. „Áčko“ je papírově o poznání vyrovnanější, trio Gnarmut, Renekton, Nedro přinese celou řadu parádních soubojů. ChefDePartie, stejně jako níže nasazené duo ze skupiny B, může ve skupinové části pouze překvapit.

Samsung MČSR ve Wild Riftu:
Skupina ASkupina B
Gnarmut
Renekton
Nedrog
ChefDePartie
Patres
HanXin
filipminoj
R4nd0m

Wild Rift boje budou v obou dnech probíhat od 16:00, o dvě hodiny později se 11. i 12. listopadu přihlásí o slovo Brawl Stars. Formát turnaje je naprosto totožný, i tady skupinová fáze rozhodne o postupujících do Brna. Ani tady nebude chybět živý přenos, jehož hlavním tahákem bude vystoupení favoritů ze Sampi.

Než se ale dostanou do akce v nedělní skupině B, tak poznáme postupující z „áčka“. Nejvýše nasazeným týmem je NARCIS, který začne proti jednomu ze dvou sestav bez organizace. O postup se určitě budou rvát také Team Meliora a Infactus Gaming. Následná skupina B kromě Sampi nabídne také zápasy GLORE, kteří favorita naposledy potrápili. Fadee Gaming a Hřib budou na vrcholu sezóny ve své skupině za outsidery.

Už brzy poznáme nové české mistry! Objev novou dimenzi hraní s telefony řady Galaxy S23 na Samsung.cz.

Samsung MČSR v Brawl Stars:
Skupina ASkupina B
Team NARCIS
Team Meliora
 Infactus Gaming
Kk.
Sampi
GLORE
Fadee Gaming
Hřib
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.