Přejít k hlavnímu obsahu

Přes tisíc hráčů bojovalo o postup. Pringles Challenge zná všechny účastníky další fáze

11. 11. 2023 | 08:00 League of Legends Reportáž
Hotovo, rozhodnuto. Pringles Challenge zná všechny týmy, které postupují do uzavřené kvalifikace a jsou tak ještě o krok blíž velkému finále na stage MČR. Tam se dva top celky z uzavřené kvalifikace, jež se odehraje v sobotu 11. listopadu, porvou o prize pool 75 000 Kč, věcné ceny od Logitechu a bootcamp ve Vodafone PLAYzone Areně s Pavlem „Herdyn“ Mikešem.
Přes tisíc hráčů bojovalo o postup. Pringles Challenge zná všechny účastníky další fáze
Přes tisíc hráčů bojovalo o postup. Pringles Challenge zná všechny účastníky další fáze
Zdroj: PLAYzone

S Pringles Challenge přišla i veliká výzva pro hráče League of Legends v České republice a na Slovensku. Desítky týmů se zúčastnily každé kvalifikace, ze kterých nakonec vykrystalizovalo šest nejlepších celků. K těm se připojí nominovaní IMPERISHABLE CLAN a Gwen Feet esport. 

Vrchol akce se pak odehraje na hlavní stage MČR v Brně. Vítězný tým navíc získá díky Pringles možnost účasti na bootcampu s Pavlem „Herdyn“ Mikešem ve Vodafone PLAYzone Areně a podělí se o prize pool v hodnotě 75 000 Kč. O tuto šanci se během tří otevřených kvalifikací utkalo více než 1 000 hráčů.

Poslední postupující

CHIMER TEAMŠACHMATNinjasInParis a Glore.B. Takové bylo složení uzavřené kvalifikace před závěrečným otevřeným turnajem. Hrálo se o poslední dvě volná místa. I závěrečná kvalifikace se těšila velikému zájmu. Výzvu Pringles přijalo 86 týmů.

Všechny kvalifikace Pringles Challenge se odehrávaly single-elimination BO3. V nemilosrdném formátu se během sobotního soutěžení dařilo nejvíce dvěma pětičkám - UPÍR DEX a megazhul.

Další harmonogram Pringles Challenge:

Ceny:

Vítězný tým

Druhé místo

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).