Přejít k hlavnímu obsahu

OFICIÁLNĚ: V prosinci se dočkáme prvního traileru GTA 6

8. 11. 2023 | 14:49 Gaming
Ranní spekulace byly nyní oficiálně potvrzeny. Rockstar Games v prosinci vydají vůbec první oficiální trailer GTA 6. Připravované pokračování legendární série je jednou z vůbec nejočekávanějších her historie. První trailer bude vydán u příležitosti 25. výročí Rockstar Games. „Těšíme se na další roky sdílení těchto zážitků s vámi všemi,“ říká Sam Houser, prezident Rockstar Games.
OFICIÁLNĚ: V prosinci se dočkáme oficiálního trailer na GTA 6
OFICIÁLNĚ: V prosinci se dočkáme oficiálního trailer na GTA 6
Zdroj: Rockstar Games

Dlouhé měsíce čekali hráči Grand Theft Auto na oficiální prohlášení Rockstar Games ohledně šestého pokračování slavné herní série. 8. listopadu se konečně dočkali. Rockstar Games poděkovali hráčům za jejich podporu a přiblížili, na co se mohou gameři po celém světě těšit. 

„S velkou radostí vám oznamujeme, že začátkem prosince zveřejníme první trailer na další Grand Theft Auto. Těšíme se na další roky sdílení těchto zážitků s vámi všemi,“ ukončil svou zprávu pro fanoušky Sam Houser.

Potvrdil tak spekulace Jasona Schreiera z portálu Bloomberg.com, jenž o oficiálním vyjádření společnosti a prosincovém traileru informoval. Takhle rychlý spád ale čekal jen málokdo. Máme se na co těšit.

Komunita je u vytržení. Čekání na zprávu ze strany vývojáře je u konce. Během prvních 45 minut vidělo post na sociální síti X 10 milionů lidi.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).