Přejít k hlavnímu obsahu

Kolik vydělaly prodeje PRIME? Částka se vyšplhala do desítek miliard korun

14. 11. 2023 | 11:20 Lifestyle
Velmi kontroverzním tématem je poslední dobou v České republice energetický nápoj značky PRIME. Značku vlastní dvě velice známé osobnosti internetového světa Logan Paul a KSI. I přes kritiku dosahují výdělky z prodeje desítek miliard korun. Logan Paul v rozhovoru pro televizní stanici Fox prozradil přesnou částku.
Logan Paul odhalil výdělky z nápoje PRIME
Logan Paul odhalil výdělky z nápoje PRIME
Zdroj: Twitter.com

Energy drinky značky PRIME, jejíchž hlavními promotéry jsou známé tváře Logan Paul a KSI, jsou v poslední době velmi diskutovaným tématem. Po přezkoumání tohoto nápoje jej spoustu institutů, jako například školy nebo sportovní kluby, na svém území zakázaly. Ačkoliv samotný nápoj neobsahuje zakázané látky, jeho složení prý může být pro děti nebezpečné.

Zákaz PRIME v rozsáhlých oblastech ale při prvním pohledu na výdělky rozhodně není znát. Logan Paul totiž v nedávném rozhovoru pro Fox Business prozradil, kolik společnost vydělala z prodejů - neskutečných 27,5 miliard korun.

Musím říct, že jsem na náš rozjetý byznys opravdu pyšný. My se snažíme produkt propagovat, kde se dá a očividně se nám to velmi daří,“ prohlásil Logan Paul v rozhovoru. Údajně se jedná o nejrychleji rostoucí byznys v historii ochucených nápojů. Dle statistik, které nedávno Logan zveřejnil, by se mělo každou vteřinu vypít 31 nápojů PRIME. 

Zdroj: Refresher.cz
Štítky: Logan Paul, Prime