Přejít k hlavnímu obsahu

Sestava Fnatic kompletní. Pětici uzavřel korejský support

2. 12. 2023 | 16:48 League of Legends Přestup
Yoon „Jun“ Se-jun je posledním dílkem sestavy evropské organizace Fnatic v League of Legends. Na pozici supporta nahradil bývalý hráč Kwangdong Freecs Adriana „Trymbi“ Trymbuse. Polský hráč oblékal černou a oranžovou od června letošního roku.
Sestava Fnatic kompletní. Pětici uzavřel korejský support
Sestava Fnatic kompletní. Pětici uzavřel korejský support
Zdroj: Colin Young-Wolff/Riot Games

Fnatic prý v offseason zvažovali hned několik supportů. Kromě Polata „Parus“ Furkan Çiçeka nebo Mertaie „Mersa“ Sariho měl být jednou z možností i Kamil „kamilius“ Košťál. Slovenský support má za sebou úspěšný rok v barvách francouzského Team GO. Vrcholem byl triumf v rámci Coupe de France.

Jun v letošní sezoně reprezentoval Kwangdong Freecs v nejvyšší korejské soutěži. Díru do světa ale neudělal, KDF skončili na sedmém, respektive desátém místě v jarním a letním splitu. 23letý Korejec se připojí k sestavě Fnatic, jež má za sebou slušné vystoupení na mistrovství světa. Evropské organizaci jen těsně unikl postup mezi osmičku nejlepších, když prohrála s Weibo Gaming 1:2.

Sestava Fnatic v LEC:

 Španělsko Óscar „Oscarinin“ Muñoz Jiménez
 Španělsko Iván „Razork“ Martín Díaz
 Česká republika Marek „Humanoid“ Brázda
 Jižní Korea Oh „Noah“ Hyeon-taek
 Jižní Korea Yoon „Jun“ Se-jun

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).