Přejít k hlavnímu obsahu

Má Fortnite nejlepší content? Rozhodnout můžete i vy!

15. 11. 2023 | 16:45 Fortnite Zajímavost
Je to již pošesté v řadě, kdy má hra od Epic Games čest být nominována na prestižní ocenění Game Awards. V letech 2018 a 2019 ji dokonce vyhrála. Vzhledem k tomu, že aktuální OG sezóna trhá rekordy, vkládá komunita letos velké naděje do dalšího vítězství.
Má Fortnite nejlepší content? Můžete rozhodnout i vy!
Má Fortnite nejlepší content? Můžete rozhodnout i vy!
Zdroj: Riot Games

Konkurence je však poměrně tvrdá. Kromě Fortnite jsou další v nominaci v kategorii „Best Ongoing Game“ na The Game Awards 2023 Apex Legends, Cyberpunk 2077 a Genshin Impact. V kategorii má být oceněn titul, který průběžně hráčům dodává pořádný content a vyvíjí herní zážitek.

I když battle royale od Epic Games není žádná lehká váha, tyto tituly jsou velice silnou konkurencí. Aby toho nebylo málo, vítěz z roku 2022, Final Fantasy XIV, byl opět nominován. Nicméně komunita věří Fortnite, vzhledem k tomu, jak dobrá je současná sezóna. Ale bude to k vítězství stačit?

Hlasujte i v dalších kategoriích!

Předpokládá se finále právě mezi Final Fantasy XIV a Fortnite. Jednou z hlavních metrik bude pravděpodobně i počet souběžných hráčů. Fortnite dosáhl vrcholu 6 172 463 na začátku 5. kapitoly 4. sezóny. I když jsou počty od té doby výrazně nižší, stále paří denně více než jeden milion aktivních hráčů. To dokazuje, že Epic Games dosáhly v sezóně OG zlata, ale tempo se zpomaluje.

Game Awards 2023 bude rozhodně velmi zajímavé sledovat. Nejen pro Fortnite, ale i pro ostatní nominované. Přímý přenos vyhlašování cen začíná 8. prosince od 1:30.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.