Přejít k hlavnímu obsahu

Kvákající klávesnice se stala hitem. Během několika hodin byla vyprodaná

15. 11. 2023 | 18:12 Zajímavost
Klávesnici plnou malých kachniček vidělo na platformě X už přes milion uživatelů. Co se na první pohled zdá jako otravný kus hardwaru který by si snad nikdo normální nemohl koupit, se stalo virálem.
Klávesnice Duckeys
Klávesnice Duckeys
Zdroj: www.duckeys.com

Za pouhých 183,- Kč si i vy můžete vylepšit svou klávesnici o kachnu, která bude po každém stisknutí kvákat. Za skoro šest tisíc si pak můžete koupit kompletní set pro všechna tlačítka a mít tak jednu velkou kachní klávesnici.

Některým by se to mohlo zdát hloupé, Jake Lucky ale udělal kachnímu doplňku dokonalou marketingovou službu, díky které se během několika hodin vyprodal. „Nejedná se o reklamu, za tento příspěvek mi nikdo nezaplatil. Vtipný tvůrce téhle klávesnice mi prostě napsal do soukromé zprávy a já se rozhodl to vyzkoušet,“ napsal Lucky.

Autoři Duckeys.com tak zadarmo přišli k prodejům, o kterých se jim pravděpodobně ani nesnilo. „Jsem vždycky otevřený tomu sdílet podobné projekty,“ dodal Lucky, čímž po úspěchu Duckeys pravděpodobně motivuje spoustu dalších tvůrců k tomu, aby mu napsalo.