Přejít k hlavnímu obsahu

Lewis Hamilton bude mít svůj vlastní skin ve Fortnite

15. 11. 2023 | 21:30 Fortnite Update hry
Série ikon ve Fortnite se rozšiřuje přidáním sedminásobného mistra světa Formule 1 Lewise Hamiltona. Britský šampion přichází se dvěma outfity. Skiny doplňuje kluzák ve stylu surfového prkna, krumpáč s motivem meče a černý batoh inspirovaný Hamiltonovým buldokem Roscoem, známým svou přítomností na sociálních sítích.
Lewis Hamilton
Lewis Hamilton
Zdroj: Epic Games

Vzhledy Lewise Hamiltona budou k dispozici v obchodě od pátku 17. listopadu, čímž se rozšíří řada ikon Fortnite, která se již může pochlubit spoluprací se sportovními a popkulturními osobnostmi.

Fanoušci si hned všimli, že chybí značka Mercedes, což je jemný detail vzhledem k tomu, že Hamilton se stal téměř synonymem pro tuto značku.

Lewis Hamilton Icon Series obsahuje dva outfity jezdce. V prvním oblečení je Hamilton oblečený v barevném kabátu, který vzdává hold jeho typickému civilnímu vzhledu. Druhý skin vypadá jako oblečení připomínající typickou kombinézu jezdce F1.

V minulosti se ve Fortnite Icon Series objevila spolupráce se sportovními legendami jako Lebron James, Neymar Jr., stejně jako s giganty popkultury jako Ariana Grande, Mr. Beast nebo Travis Scott. Přidání Lewise Hamiltona jen upevňuje Fortnite pozici jako spojení, kde se virtuální a skutečný svět střetávají velkolepým způsobem.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.