Přejít k hlavnímu obsahu

Bananides ve zbrusu nové roli. Finále MČR sezóny bude uvádět přímo na stage

15. 11. 2023 | 19:24 Counter-Strike 2 MČR
Jiřího „Bananides“ Johanidese máme na scéně spojeného především s komentováním zápasů. Na finálovém turnaji Tipsport MČR CS se už ale v předchozích letech ukázal i jako moderátor desku i analytik. Letos se mu ale dostane ještě větší pocty. Byl totiž vybrán jako moderátor stage, díky čemuž zkompletuje „talent grand slam“, jak sám čtyři různé pozice nazývá.
Jiří „Bananides“ Johanides
Jiří „Bananides“ Johanides
Zdroj: PLAYzone (Radim Madarász)

Jiří „Bananides“ Johanides si ve vysílání domácích Counter-Strike turnajů vyzkoušel už v podstatě všechny pozice, ve kterých se talent pohybuje před kamerou. Před dvěma lety dokonce měl tu čest komentovat finále Tipsport MČR CS. Jedna pozice mu ale přece jenom chyběla ke zkompletování „grand slamu“.

Letos bude oblíbený hlas největších lokálních soutěžích provázet svátkem českého esportu jako moderátor přímo na stage. Jeho revírem bude pódium, jeho vtipy budou vražedné a největšími protivníky mu budou nedostatečně bouřlivé publikum a hráči, kteří před zápasy nebudou připraveni na jeho zapeklité otázky.

Na startu nové éry se role průvodce opět chopí skutečný Counter-Strike expert, v nové pozici ale bude moci naplno projevit svůj specifický humor. „Je to zodpovědnost a velká výzva, ale těším se na ni,“ těší se do Brna.

Tipsport MČR CS 2023
Tipsport MČR CS 2023
Foto: PLAYzone

Bananidese jsme se před turnajem nezeptali na favorita na výhru. Nechali jsme jej naopak poskládat vysněnou šestici, kterou si po finále můžeme porovnat s all-star týmem. Koho by ze semifinalistů zvolil?

„Silnou firepower v podání Adama a Matúše. Zkušeného snipera, který i v této verzi Counter-Striku ukazuje, zač je toho Klášterec. IGL, které chytrostí a porozuměním hře utíká zbytku startovního pole a borce, který vypeče se soupeřem plněním jakékoliv černé práce. Doplněno o kozu na postu kouče a můžeme na Majora Zemana.“

Ať už se těšíš na nejlepší týmy, pořádnou show, rozmanitou expozici, různorodý program, nebo stand-up comedy v podání nového moderátora, určitě v Brně nemůžeš chybět! Lístky zakoupíš na webu mcr.gg.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.