Přejít k hlavnímu obsahu

Fortnite OG se chystá do další fáze. Kdy můžeme očekávat začátek 7. sezóny?

16. 11. 2023 | 10:35 Fortnite Update hry
Kapitola 1 se díky Season OG vrací. Během měsíce listopadu si můžeme znovu zahrát původní mapu Fortnite, která se bude aktualizovat přibližně každý týden, aby poskytla průřez od sezóny 5 do sezóny X. Postupně budou přidávány zbraně a lokace, které byly tehdy součástí hry.
Frosty Flights ve Fortnite
Frosty Flights ve Fortnite
Zdroj: Epic Games

Sezóna OG začala s předměty a lokacemi, které byly dostupné během 5. sezóny. Nyní jsme na přelomu 6. a 7. sezóny. Ta sedmá však nebude jedinou sezónou, jež se vrátí. Tento čtvrtek si užijeme část z obsahu, který byl ve Fortnite představen i v sezóně 8.

Odstávka serverů začala v 10:00. Epic Games upozornil, že tato aktualizace může být na některých platformách větší, než se očekávalo, takže i servery mohou být mimo provoz déle než obvykle.

Vracející se zbraně během OG Sezóny ve Fortnite
Vracející se zbraně během OG Sezóny ve Fortnite
Foto: Epic Games

Je potvrzeno, že nová aktualizace přinese zpět sněhový biom 7. sezóny a její ikonickou vojenskou základnu Frosty Flights. Tato lokalita byla nesmírně populární díky snadnému přístupu k letadlům X-4 Stormwing, jež se také vracejí. Návrat tohoto oblíbeného místa jistě vzbudí pořádnou dávku nostalgie. Mezi zbraně se vrátí Flint-Knock Pistol, Minigun a Quad Launcher.

Zpočátku se věřilo, že se vrátí i Happy Hamlet. Úniky však naznačují opak. Je však možné, že příští týden bude vydána oprava, aby se na mapě Fortnite přeci jen objevil Happy Hamlet a sněhová verze Greasy Grove.
 

Štítky: Fortnite update
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.