Přejít k hlavnímu obsahu

Streamer Ninja omylem odhalil svůj měsíční příjem z Twitche

17. 11. 2023 | 18:04 Fortnite Zajímavost
Tyler „Ninja“ Blevins byl jedním z tvůrců, kteří ovládli vysílací platformy i sociální sítě, když byl Fortnite na svém vrcholu po vydání v roce 2017. Tvůrce se stal tváří Fortnite a později získal ve hře i vlastní skin. Od dob největšího boomu si drží nezanedbatelná čísla na Twitchi a teď omylem odkryl, kolik si na platformě vydělá.
Tyler "Ninja" Blevins
Tyler "Ninja" Blevins
Zdroj: Tyler "Ninja" Blevins

S oživením Fortnite prostřednictvím OG sezóny se mnoho tvůrců vrátilo do hry, aby využili aktuální popularity hry. Mezi ně patří i Ninja, který nyní streamuje napříč různými platformami, aby oslovil co nejširší publikum.

Není žádným tajemstvím, že Ninja je jedním z nejoblíbenějších tvůrců obsahu na Twitchi. Aktuálně má na Twitchi téměř 19 milionů sledujících a podle jeho Twitch dashboardu má téměř 24 000 aktivních předplatitelů.   

Při streamování Ninja nepozorně zavřel hru a omylem ukázal plochu kde měl svůj řídicí panel Twitch. Ninja tím odhalil, že za posledních 30 dní vydělal jen na Twitchi přes tři miliony korun.

Výdělek zahrnuje pouze Twitch, jednu z mnoha platforem, kde Ninja streamuje. Mimo něj streamuje ještě na YouTube, Twitter/X a Kicku. Se streamováním na více platformách začal Ninja v září 2022 a vypadá to, že jeho rozhodnutí se vyplácí.
 

Štítky: Fortnite, Ninja
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.