Přejít k hlavnímu obsahu

Zažij na MČR jedinečné technologie a odnes si Samsung Galaxy Z Flip5 a další hodnotné ceny!

24. 11. 2023 | 10:45 MČR
Ani v letošním roce nebude chybět v MČR expozici Samsung. Tešit se můžete na Play Galaxy zónu, ve které poznáte nejnovější technologie a svět gamingu! V rámci programu jsou navíc připravené soutěže, ve kterých můžete získat krásné ceny.
Samsung stánek
Samsung stánek
Zdroj: PLAYzone (Radim Madarász)

Během víkendu 24. až 26. listopadu naleznete v Brně mimořádnou Samsung zónu s jedinečnými stanovišti. Přijď si je kdykoliv vyzkoušet, splň všechny úkoly a zařaď se do slosování o Samsung Galaxy Z Flip5.

Pro návštěvníky bude připravené unikátní bludiště Laser Box, ve kterém se musíte hbitě prosmýknout okolo laserů a zachránit mobil v co nejkratším čase. V neonové budce s příznačným názvem Nightography bude vaším cílem se stylově vyfotit a otestovat, jak vlajková loď Galaxy S23 Ultra fotí v noci. Mozkové závity vám pak zavaří Space Journey, zrcadlová místnost s odrazem světla, kde budete muset najít ukryté heslo.

Samsung stánek
Samsung stánek
Foto: PLAYzone (Radim Madarász)
Samsung stánek
Samsung stánek
Foto: PLAYzone (Radim Madarász)

Pokud si věříš spíše v oboru teoretických znalostí nejen ze světa moderních technologií, určitě si nenech na stánku Play Galaxy ujít každodenní Kahoot! kvízy. Soutěžit budeme o krásné ceny Samsung Galaxy Watch6, Buds2 Pro a Buds2. Jestli si chceš v náloži rozmanité herní zábavy spíše odpočinout, můžeš si zahrát na konzolích nebo závodním simulátoru, vyfotit se s cosplayerkami nebo si něco nechat namalovat na obličej.

Součástí programu bude finále letošní sezóny Samsung MČSR v mobilních hrách. Během finálového dne v sobotu 25. listopadu navíc bude probíhat obří soutěž o mobilní telefon Galaxy S23 Ultra 256GB, do které se může zapojit každý i z pohodlí domova. Stačí jen sledovat živý přenos na platformě Twitch.tv a do chatu napsat hashtag #samsung. Vítěze budeme losovat při finále v Brawl Stars, které je na programu od 16:00. Vylosovaný účastník musí být na osobně přítomný na streamu a potvrdit výhru do chatu příkazem !vyhra.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.