Přejít k hlavnímu obsahu

Známe čtyři nejlepší týmy a hráče česko-slovenské scény. Kdo se utká o titul?

14. 11. 2023 | 12:46 Brawl Stars Wild Rift MČR mobile
Letošní ročník Samsung MČSR v mobilních hrách určil díky napínavým turnajům ty nejlepší z nejlepších. Elitní kvarteto ve dvou oblíbených titulech se v Brně na výstavišti utká 25. listopadu o mistrovský titul a 58 000 Kč. O nádhernou odměnu mohou soutěžit také fanoušci, přímo na streamu z finále bude ve hře mobilní telefon Samsung Galaxy S23 Ultra!
Samsung MČSR v mobilních hrách
Samsung MČSR v mobilních hrách
Zdroj: PLAYzone

Jako první přišel o skupinovém víkendu na řadě Wild Rift. Sobotní den nabídl boje ve skupině A, kde podle očekávání dominoval Daniel „Gnarmut“ Červenka, velký konkurent Bedřich „Nedro“ Pokrývka mu ale nedal výhru skupiny zadarmo. Postupová bitva nabídla neuvěřitelný souboj Yasuo vs. Yasuo, který rozhodlo absolutní minimum životů. Nedro ale dvakrát dokázal porazit Renektona a postoupil z druhého místa.

Skupina B měla jednoznačného favorita, ale Patrik „Patres“ Křešťák se hned v prvním kole zapotil. Ostatní konkurenty ale nakonec porazil a jako suverén letošní sezóny nebude v Brně chybět. Podobně jako v „áčku“, i tady si druhé postupové místo vybojoval hráč ze třetího výkonnostního koše. „Filipminoj“ sice chyběl na zastávkách v Nitře a Praze, ale v nejdůležitější moment dokázal dvakrát uspět proti HanXinovi.

Samsung MČSR ve Wild Riftu:
Skupina ASkupina B
Gnarmut
Nedro

Renekton
ChefDePartie
Patres
filipminoj

HanXin
R4nd0m

Oba hrací dny pokračovaly také týmovým zápolením v Brawl Stars. Hned skupina A nabídla parádní bitvy a nejedno překvapení. Černý kůň bez organizace Kk. totiž hned na úvod porazil NARCIS a následně si vybojoval postup na úkor týmu Meliora. Favorizovaná sestava NARCIS si musela projít spodním pavoukem, kde však znovu nezakopla. Infactus Gaming i Team Meliora prohrály těsně, na to se ale historie ptát nebude.

Ve skupině B se dostali do hry Sampi.Tipsport. Šampioni z Nitry a Prahy byli suverénní i tentokrát a po výhrách nad Hřibem a GLORE si s poklidem zajistili postup i na finále sezóny. Ve spodním pavouku zlobili hráči Fadee Gaming, GLORE si s nimi ale poradili a doplnili postupovou čtyřku na vrcholu roku. Už brzy poznáme novopečené české mistry, objev novou dimenzi hraní s telefony řady Galaxy S23 na Samsung.cz.

Samsung MČSR v Brawl Stars:
Skupina ASkupina B
Team NARCIS
Kk.

Team Meliora
 Infactus Gaming
Sampi
GLORE
Fadee Gaming
Hřib
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.