Přejít k hlavnímu obsahu

Hearthstone je na absolutním vrcholu, má jasno CzechCloud

18. 11. 2023 | 12:48 Hearthstone Gaming
CzechCloud se na svém profilu na platformě X rozvášnil o momentálním stavu hry Hearthstone. Prý je v současné době na svém vrcholu a každý, kdo přemýšlí o nějaké strategické hře, by měl zkusit právě Heartstone. Dle jeho slov nebyla tato karetní hra nikdy v lepším stavu.
Hearthstone je na absolutním vrcholu, má jasno CzechCloud
Hearthstone je na absolutním vrcholu, má jasno CzechCloud
Zdroj: Petr "CzechCloud" Žalud

Petr „CzechCloud“ Žalud se do povědomí fanoušků na sociálních sítích a Twitchi dostal především díky svým začátkům u hry Hearthstone, který začal jako jeden z prvních v Česku propagovat. Ačkoliv se v průběhu svého působení na Twitchi od hraní této karetní hry oprostil, stále je historicky brán za jednoho z top českých hráčů. 

Své vyjádření z roku 2021, ve kterém tvrdil, že budoucnost Hearthstone nevypadá vůbec dobře a hra nebude za pár let relevantní, nyní vyvrátil. Tvrdí totiž, že hra nebyla nikdy v lepším stavu a každý, kdo hledá nějakou strategickou hru, má zkusit právě Hearthstone.

Myslím to naprosto vážně. Hra je momentálně na absolutním vrcholu, upřímně nebyla nikdy v lepším stavu a nikdy nebylo jednodušší ji začít hrát. Pokud jste někdy přemýšleli o tom, začít hrát nějakou karetní nebo strategickou hru, teď je správný čas začít hrát právě Hearthstone,“ napsal Petr na svůj účet na platformě X.