Přejít k hlavnímu obsahu

TUTORIAL: Jak získat zdarma tento skin ve Fortnite?

18. 11. 2023 | 13:47 Fortnite Tutorial
Fortnite přináší další lákavou kosmetiku zdarma. Nejnovějším přírůstkem do herního seznamu je nový skin Runway Racer. Je součástí kosmetického balíčku Velocity Chic, který zahrnuje nejen nový skin, ale také Haute Hustle Wrap, Auto Clutch batoh a Premiere Poms krumpáč.
skin Runway Racer
skin Runway Racer
Zdroj: Epic Games

Jak se pochlubit novým skinem Runway Racer, aniž byste utratili desetník? Každý, kdo se přihlásí do hry mezi 16. listopadem a 11. prosincem 2023, obdrží questy Runway Racer. Čas na splnění je pak až do 1. ledna 2024.

Abyste mohli odemknout vzhled, budete muset projít všechny cíle Runway Racer. Každý cíl v této sadě úkolů odpovídá vašemu postupu na úrovni účtu.

Milníky jsou:

  • Získání 5 úrovní účtu odemkne krumpáč Premiere Poms.
  • Získání 20 úrovní účtu odemkne Haute Hustle Wrap.
  • Získání 35 úrovní účtu odemkne batoh Auto Clutch.
  • Získání 50 úrovní účtu odemkne skin Runway Racer.

A co znamená splnění account levelu? Je to jednoduše level ve hře. Tedy pro získání skinu potřebujete mezi 16. listopadem 2023 a 1. lednem 2024 na svém účtu získat aspoň 50 levelů. Levely, které máte od začátku OG sezóny do uvedení questu do hry se nepočítají.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.