Přejít k hlavnímu obsahu

Legendární pecka se vrací. Zúčastni se LAN turnaje ve StarCraft 2

27. 12. 2023 | 08:00 StarCraft 2 Aréna
StarCraft se vrací! První lednová sobota bude v chodovské Vodafone PLAYzone Areně vyčleněna StarCraft 2. Celodenní offline turnaj s prizepoolem přesahujícím 15 tisíc korun si klade za cíl přilákat nejlepší tuzemské hráče i nadšence z nižších lig. Můžete se ale také pouze přijít podívat, popovídat a užít si příjemný den s tímto dnes již legendárním esport titulem.
Legendární pecka se vrací. Zúčastni se LAN turnaje ve StarCraft 2
Legendární pecka se vrací. Zúčastni se LAN turnaje ve StarCraft 2
Zdroj: PLAYzone

Kdy: 6. ledna
Kde: Vodafone PLAYzone Aréna
Důležité: Vstupenka + Přihláška

Pamětníci si můžou vybavit množství skvělých turnajů, kde nejlepší čeští a často i slovenští hráči předváděli famózní výkony a napínavé hry, u kterých se divákům tajil dech. Navázat na tuto tradici bude možné již 6. ledna v moderním prostředí Vodafone PLAYzone Areny v Praze na Chodově. Kdo bude mít nejvybroušenější macro? Kdo překvapí soupeře záludným cheesem? Bude nejlepším hráčem někdo ze starých legend nebo na trůn usedne nová krev? Zaregistrujte se do turnaje a můžete být přímo u toho!

Turnaj je plánován systémem skupin a následným play off. Vítáni jsou hráči všech výkonnostních kategorií. I hráči z nižších lig si v rámci skupiny dostatečně zahrají a budou si moct odnést zajímavou zkušenost z poměření svých schopností s borci z master a grandmaster ligy. A kdo ví, třeba někdo na turnaji překvapí.

Přihláška na turnaj ve StarCraft 2

Pro všechny hráče i diváky bude k dispozici moderní prostředí chodovské arény, včetně příjemného posezení před streamem na velkoplošné obrazovce, kde se u dobrého pití a jídla určitě bude vášnivě debatovat o probíhajících hrách, balanci ve hře i budoucnosti RTS žánru obecně (která se nyní jeví nejoptimističtěji za poslední roky).

Přihlásit se na turnaj je možné ZDE. Každý z hráčů zaplatí startovné 350Kč (polovina z této částky se ještě přičte k prizepoolu, který se tak dá ve výsledku očekávat kolem velmi pěkných 20 000 Kč). Platba startovného probíhá prostřednictvím nákupu vstupenky, přidat odkaz a pořádně na turnaj potrénovat. Počet míst je zatím omezený na 40, proto doporučujeme přihlásit se co nejdřív. Diváci mají vstup volný.

Celý den bude streamován na kanále Twitch PLAYzone, lité boje budou vysílat také akrij1211 a Gameforcela12. Spolu s nimi se ale na streamu jako spolukomentátoři objeví i někteří hráči a osobnosti StarCraft scény, takže se můžete těšit na spoustu zajímavých postřehů a informací ze hry.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).