Přejít k hlavnímu obsahu

Jsi na mizině, tak to řekni, odpálila ostře Pokimane kritiky

20. 11. 2023 | 16:00 Kauza
Streamerka Pokimane se zase jednou zapletla do kontroverzní situace. Ze svých diváků si nejdříve utahovala, následně se za svůj výrok musela omluvit. Podle svých slov se pokusí udělat sušenky Myna co nejdostupnější.
Jsi na mizině, tak to řekni, odpálila ostře Pokimane kritiky
Jsi na mizině, tak to řekni, odpálila ostře Pokimane kritiky
Zdroj: mynasnacks.com

Pokimane patří mezi nejslavnější tvůrce na světě, její nedávný výrok na adresu vlastních fanoušků ale podle mnohých působí jako čistý amatérismus. Sušenky Myna, které Pokimane prodává, označilo její publikum za předražené, což streamerka očividně neunesla.

„Lidé nadávají, že moje sušenky stojí 28 dolarů. Jsou to čtyři sáčky, to je 7 dolarů za sáček. Já vím, já vím, matematika je těžká, když jsi idiot. Prostě jsi na mizině, tak to řekni,“ prohlásila Pokimane na streamu z 18. listopadu.

Na streamerku se za její výrok snesla vlna kritiky. „To, co jsem řekla, měl být vtip. Chápu, že to vyznělo necitlivě a za to se omlouvám,“ napsala Pokimane na svůj profil na sociální síti X. „Zároveň vím, že současná cena sušenek může být pro někoho drahá. Slibuji, že se budeme snažit udělat je co nejdostupnější,“ dodala.

Zdroj: dexerto.com
Štítky: Pokimane