Přejít k hlavnímu obsahu

Eminem ve Fortnite. Únik prozrazuje live event i hlavního hosta

21. 11. 2023 | 14:00 Fortnite Spekulace
Fortnite se vrátil ke svým nostalgickým kořenům ve své OG Sezóně, která zařídila, že hra pokořila své rekordy v počtu hráčů a dosáhla více než 44 milionů gamerů za jediný den. A dnešní update prozradil, že vývojáři mají i další esa v rukávu. Do Fortnite má totiž dorazit Eminem.
Eminem ve Fortnite
Eminem ve Fortnite
Zdroj: platforma X/HYPEX

Už na začátku OG sezóny přišla spolupráce v podobě Stranger Things, následovaná contentem s legendou F1 Lewisem Hamiltonem. Epic Games však rozhodně nezpomalují. Leaky odhalily, že rapper Eminem bude ústředním bodem finálového live eventu kapitoly 4. Eminem se poprvé objevil ve Fortnite v kapitole 3 sezóně 3, kdy jeho písně vysílalo rádio v autech ve hře, nikdy však nezískal vlastní skin ani kosmetiku.

Podle spolehlivých leakerů HYPEX, FNBRintel a ShiinaBR se rapová ikona konečně připojí do Fortnite s vlastním skinem a různými stylovými variacemi. Eminem se prý zhostí i hlavní role ve finálové živé události kapitoly 4. Zřejmě tak přijde s vlastním hudebním vystoupením, které bude znamenat přechod do nové kapitoly 5.

Další spolehlivý leaker Fortnite a tvůrce iFireMonkey sdílel, že živá událost s názvem The Big Bang má exkluzivní skin s názvem Marshall Magma, který bude k dispozici pouze hráčům, kteří se živé události zúčastní. Slogan ve hře říká: „Je to úplně nový svět, tam venku.“ I proto se zdá, že v kapitole 5 přijdou další zásadní změny.

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.