Přejít k hlavnímu obsahu

Call of Duty: Modern Warfare 3 se spojí s The Walking Dead

24. 11. 2023 | 14:55 Spekulace
Nejčerstvější uniklé informace ohledně nejnovějšího dílu ze série Call of Duty mluví jasně. Blíží se spolupráce s nejpopulárnějším zombie seriálem všech dob - The Walking Dead. Dle dostupných informací by se ve hře měli objevit Rick Grimes a Michonne. Oba jako operátoři. Jde o začátek něčeho lepšího pro fanoušky nového MW?
Spolupráce Call of Duty: MW3 a The Walking Dead
Spolupráce Call of Duty: MW3 a The Walking Dead
Zdroj: Twitter.com

Spolupráce mezi novým titulem Call of Duty: Modern Warfare 3 a seriálem The Walking Dead by mohla krátce po vydání pořádně bodnout. Pro velkou část hráčské základny je nejnovější díl CoD velkým zklamáním, vývojáři se snaží alespoň trochu zachránit už takto výrazně negativní recenze. Spousta hráčů se ale v návalu vzteku spletla a kritizovala starou stejnojmennou verzi.

Ačkoliv single player fanoušky nenadchl, battle-royale mód se dál těší oblibě a vylepšuje celkovou nespokojenost hráčů. Fanoušci se mohou těšit na nové spolupráce, které samozřejmě přinesou nové mikrotransakce, ze kterých chce společnost vytěžit maximum. První kolaborace Call of Duty: Modern Warfare 3 by měla být právě s The Walking Dead

Dle uniklých informací by se mělo jednat o dodatečný obsah jak pro Warzone, tak pro klasický multiplayer a ve hře by se měly objevit dvě postavy ze seriálu - Rick a Michonne. V minulosti už společnost uzavřela spolupráce i s jinými populárními jmény, jako například Nicki MinajSnoop Dog nebo superhrdinové z The Boys.