Přejít k hlavnímu obsahu

MGC pod forZe!

30. 9. 2008 | 09:48 Counter Strike: Source
MGC byli dlouhodobě jediným ruským top týmem který dokázal rozumně konkurovat Evropské špičce a to nejen v online soutěžích, kde chvílemi opravdu váleli, tak ani offline třeba na TeX 08 nepředvedli nijak ostudný výkon (5.-6. místo) nemluvě o místních LAN akcích v Rusku. Jsou také především známí tím, že všechny své zápasy hrají z velké moskevské herny, čímž se mimo jiné předem zbavují dnes tak oblíbeného flamu ohledně jak je kdo strašně moc online.
Výchozí obrázek

forZe

Rusko MGC byli dlouhodobě jediným ruským top týmem který dokázal rozumně konkurovat Evropské špičce a to nejen v online soutěžích, kde chvílemi opravdu váleli, tak ani offline třeba na TeX 08 nepředvedli nijak ostudný výkon (5.-6. místo) nemluvě o místních LAN akcích v Rusku. Jsou také především známí tím, že všechny své zápasy hrají z velké moskevské herny, čímž se mimo jiné předem zbavují dnes tak oblíbeného flamu ohledně jak je kdo strašně moc online.

Bylo tedy jen otázkou času, kdy po nich sáhne některý z ruských eSports magnátů, přece jen v zemi není v tomto odvětví ani o finance ani o stabilní organizace zrovna nouze. A nebyli to ani Virtus.Pro nebo Begrip, ale Rusko forZe, kdo nabídl smlouvy, které se neodmítají. Plat je samozřejmostí a doufejme, že i hrazení výjezdu na zahraniční LAN turnaje.

Na závěr sestava týmu a vyjádření manažera:

forZe CS:Source
Rusko Alexander "Limper" Lovkov
Rusko Pavel "Alone" Kovalev
Rusko Sergei "Iceberg" Sablev
Rusko Mihail "Com" Jabrov
Rusko Anton "HuxFlux" Zagumennov
Rusko Kirill "Tifon" Soloviev (trenér, manažer)

Rusko forZe^Tifon:
"Mám radost, že jsme dostali tu šanci přidat se k forZe a pokračovat v práci s mým týmem a přáteli. Je to pro nás určitě krok vpřed a budeme se snažit udělat vše, co po nás naši fanoušci chtějí - vítězit. Pro nadcházející sezónu máme rozsáhlé plány a bude to stát hodně dřiny, ale všichni rozumíme, co je vše třeba udělat pro dosažení dalších met v CS:S. Chtěl bych tedy poděkovat managementu forZe a obzvláště Nikitovi Bakarevovi za důvěru v nás vloženou."

IRC: #forZe