Přejít k hlavnímu obsahu

Česká hvězda prodloužila ve Fnatic. Smlouvu podepsal i jungler

24. 11. 2023 | 18:50 League of Legends Spekulace
Smlouvu ještě Marek „Humanoid“ Brázda do další sezony s Fnatic měl, podle informací Sheep Esports ale s úspěšnou evropskou organizací prodloužil kontrakt až do roku 2026. Podobně na tom má být i Iván „Razork“ Martín Díaz. Jungler i midlaner Fnatic navíc údajně snížili své platové nároky.
Česká hvězda bude pokračovat ve Fnatic. Smlouvu podepsal i jungler
Česká hvězda bude pokračovat ve Fnatic. Smlouvu podepsal i jungler
Zdroj: Lee Aiksoon/Riot Games

Spolupráce Marka „Humanoid“ Brázdy a Ivána „Razork“ Martín Díaze byla v posledních dvou letech často kritizovaná. Synergie midlanera a junglera Fnatic se ale v posledních měsících posouvala vpřed a dala organizaci dostatečný signál k prodloužení smlouvy o další dva roky. Aktuální kontrakt podle Sheep Esports končí v roce 2026.

Smlouvu na další dva roky podle zákulisních informací nabízí Fnatic také Óscaru „Oscarinin“ Muñoz Jiménezovi. Jednání se španělským toplanerem ale dál probíhají. Tým by měli do dalšího roku doplnit Korejci Oh „Noah“ Hyeon-taek a Yoon „Jun“ Se-jun.

Možná sestava Fnatic v LEC:

 Španělsko Óscar „Oscarinin“ Muñoz Jiménez
 Španělsko Iván „Razork“ Martín Díaz
 Česká republika Marek „Humanoid“ Brázda
 Jižní Korea Oh „Noah“ Hyeon-taek
 Jižní Korea Yoon „Jun“ Se-jun
 Česká republika Tomáš „Nightshare“ Kněžínek - trenér

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).