Přejít k hlavnímu obsahu

Sampi.Tipsport se po třech letech stávají mistry Česka a Slovenska v Brawl Stars

25. 11. 2023 | 18:50 Brawl Stars MČR mobile
Finálový den celé sezóny Samsung MČSR v mobilních hrách pokračuje rozhodujícím duely ve hře Brawl Stars. Ve finále můžeš i ty vyhrát mobilní telefon Samsung Galaxy S23 Ultra!
Sampi.Tipsport
Sampi.Tipsport
Zdroj: PLAYzone (Radim Madarász)

Největším favoritem Samsung MČSR v Brawl Stars jsou Sampi.Tipsport. Tato organizace pomyslně pozvedla pohár pro mistry ČR už při premiéře v roce 2020, kdy se hrálo v době covidové pouze online, a po dvou triumfech Inside Games se chtějí vrátit na trůn. Mají k tomu všechny předpoklady, aby uspěli.

Druhým nasazeným týmem do semifinále jsou NARCIS. Na ty ale v náročném semifinále čekají silná trojice GLORE, která ve skupině nestačila právě na Sampi. Čtyřlístek účastníků doplňují hráči Kk. Sleduj boje o český titul, napiš do chatu #samsung a zapojíš se do slosování velkolepé giveaway o Galaxy S23 Ultra 256GB.


UPDATE: Za celou sezónu neporažený celek opět úřadoval. Sampi.Tipsport v úvodním kole hravě porazili tým NARCIS a ve finále vyzvali svého úhlavního nepřítele, jenž také s čistým štítem přehrál Kk. GLORE se proti Sampi statečně rvali a za stavu 0:2 ještě dokázali skóre zdramatizovat. Sampi.Tipsport ale potvrdili své kvality a triumfovali 3:1, díky čemuž se vrací na trůn. Bronz po těsném boji získal tým bez organizace Kk.

Pavouk

Pavouk vítězů

Zápas o třetí místo

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.