Přejít k hlavnímu obsahu

1v5 SHOCKa i parádní clutch mistra. To nejlepší z bojů o medaile

27. 11. 2023 | 08:19 Counter-Strike 2 Žebříček
Sobota 25. listopadu se zlatým písmem zapsala do historie domácího Counter-Striku. Už zápas o třetí místo Tipsport MČR CS nabídl parádní podívanou, finále pak nasadilo perfektnímu esportovému zážitku korunu. Součástí soutěžení byly pochopitelně i krásné akce, luxusní clutche a hlavně spousta emocí.
1v5 SHOCKa i parádní clutch mistra. To nejlepší z bojů o medaile
1v5 SHOCKa i parádní clutch mistra. To nejlepší z bojů o medaile
Zdroj: Radim Madarász/PLAYzone

Znovu proti UNiTY

Max „SHOCK“ Kvapil šokoval brněnské výstaviště. V zápase o třetí místo proti UNiTY stál na serveru sám proti pěti soupeřům. Šance na vítězství kola byla minimální, ale to českého ostrostřelce nezastavilo. Jednoho po druhém zneškodnil a ukázal divákům něco nevídaného – 1v5 clutch. Totožný kousek přitom proti stejnému soupeři nastřílel už ve skupinové fázi.

Oskar přehrál hned tři soupeře

Play hodný našeho výběru předvedl i velezkušený sniper Tomáš „oskar“ Šťastný. S AWP v ruce se ocitl v situaci 1v3, se všemi soupeři si ale stylově poradil. Šikovně si pomohl i smokem, hlavní ale byla klidná hlava a přesná muška.

SAvana a jeho důležitý clutch

Lukáš „sAvana1“ Lintner znovu ukázal, že v důležitých momentech dokáže vytáhnout svůj tým z extrémně nelichotivé situace. Jednou takovou byla 1v4 z třetí mapy finálové BO5 mezi Sampi.Tipsport a Dynamem Eclot.

Valencio si v 1v2 poradil

Teroristická strana Mirage byla pro DNE velice povedená. S vedením 8:4 šla pardubická organizace do druhé poloviny čtvrté mapy. Postaral se o to i Vojtěch „Valencio“ Mydlář, jenž srovnal oba nepřátele se zemí a nedovolil jim zneškodnit bombu.

Knife a DNE dál žijí

V podobné situaci jako Valencio se ocitl i Vít „nbqq“ Pohlot. Ani on před sebou neměl jednoduchý úkol. Byl sám, proti sobě dva soupeře, ve výhledu mu překážel smoke. I tak si ale nbqq poradil a zachránil svůj tým.

Outsider vyhrává Tipsport MČR CS

Snad nikdo to nečekal, Sampi.Tipsport ale přeci jen po SINNERS porazili i Dynamo Eclot a pozvedli nad hlavu pohár pro vítěze Tipsport MČR CS. Takhle vypadá čistá radost.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).