Přejít k hlavnímu obsahu

Reklama přímo v Assassin's Creed? Technická chyba, vysvětluje Ubisoft

28. 11. 2023 | 13:10 Gaming
Vyskakovací reklamní okna během hraní. To je něco, co žádný gamer ponořený do své pařby nechce vidět. Společnost Ubisoft si ale pro svou komunitu připravila nepříjemné překvapení, když se v Assassin's Creed objevila reklama na slevu dalšího dílu ze série. Fanoušci se okamžitě ozvali, Ubisoft reklamu odstranil. Šlo údajně o technickou chybu.
Vyskakovací reklamní okna v Assassin's Creed titulech
Vyskakovací reklamní okna v Assassin's Creed titulech
Zdroj: Ubisoft

Společnost Ubisoft čelila v posledních dnech obrovskému nátlaku hráčů kvůli reklamě, která se nacházela ve hře Assassin's Creed Odyssey. Jednalo se o vyskakovací okno, které se hráčům na Xboxu objevovalo většinou při přechodu na mapu. „Je to nechutné, zažívat tohle při hraní,“ shrnul jeden z uživatelů na Redditu myšlenky většiny hráčů.

Reklamní nabídky ve hře. Ubisoft si proti sobě poštval hráče

 „Byli jsme upozornění, že někteří hráči se při hraní některých dílů Assassin's Creed setkali s vyskakovacími reklamními okny. Jednalo se o důsledek technické chyby, kterou jsme řešili ihned, jakmile jsme se o problému dozvěděli,“ reagoval v prohlášení mluvčí společnosti Ubisoft, Fabien Darrigues.

Snažili jsme se umístit reklamu do hlavní nabídky hry Assassin's Creed Mirage a také ostatních her. Nikoliv přímo do samotné hry. Technická chyba způsobila, že se místo toho objevila v nabídkách her. Na problému jsme usilovně pracovali a dnešním dnem by měl být opraven,“ dodává Darrigues.

Just got an in-game advertisement when I tried to go to the map
byu/triddell24 inxboxone