Přejít k hlavnímu obsahu

Forsyy končí v Entropiqu? Do dnešního zápasu už naskočí jiný sniper

27. 11. 2023 | 15:54 Counter-Strike 2 Spekulace
První mezinárodní dobrodružství Davida „forsyy“ Bílého pravděpodobně nebude trvat ani půl roku. Kvůli interním neshodám se spekuluje o konci v Entropiqu, se kterým už dnes nenastoupí.
David „forsyy“ Bílý
David „forsyy“ Bílý
Zdroj: Entropiqteam

David „forsyy“ Bílý byl po překvapivém konci v SINNERS dlouho bez angažmá. Až na jednu výpomoc SINNERS a Evil Geniuses si přes sedm měsíců nezahrál jediný oficiální zápas s týmem, kterému by se upsal.

Nový domov našel až v Entropiqu, jenž po nesplněných cílech vybudovali novou mezinárodní sekci a forsyy v ní byl jediným zástupcem česko-slovenské scény. Dosavadním maximem je 63. místo v HLTV žebříčku.

Elitní český sniper a loňský mistr ČR je po čtyřech měsících a 108 odehraných mapách statisticky nejlepším hráčem týmu. Další čísla už ale možná nepřidá. Na soupisce pro dnešní zápas proti IKLA místo něj figuruje Efekan „S3NSEY“ Topaloglu, z žádné strany nepřichází žádné vysvětlení, ze kterého by něco neplynulo.

Podlle našich informací panují v táboře Entropiqu interní neshody, které mohou dopadnout rozchodem s forsyym. Výsledkově zatím tým zůstává za očekáváním a zásah do sestavy může přinést nový impulz. Český ostrostřelec by se tak mohl znovu po roce dostat na trh před obdobím plným změn v lokálních týmech.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.