Přejít k hlavnímu obsahu

Co se děje s forsyym? Dnes měl nastoupit do zápasu proti „svému“ Entropiqu

28. 11. 2023 | 09:32 Counter-Strike 2 Spekulace
V pondělí se David „forsyy“ Bílý bez veřejně známého důvodu neobjevil v zápase Entropiqu a okamžitě se roztočil vír spekulací. Ten dnes nabírá na obrátkách a všichni mluví o přestupu.
David „forsyy“ Bílý
David „forsyy“ Bílý
Zdroj: Entropiqteam

UPDATE: Všechno je nakonec jinak a forsyy do zápasu na poslední chvíli nenaskočil, i když i v době jeho začátku stále figuruje na HLTV.org. Za IKLA, stejně jako včera, hraje 22letý Chorvat Marin „ROGA“ Rogić.


V úterý dopoledne mohlo dojít k něčemu nevídanému. David „forsyy“ Bílý se po včerejší absenci měl ukázat v zápase Entropiqu, ale na opačné straně barikády! Jeho jméno se totiž objevilo mezi základní pěticí v úvodním kole skupinové fáze European Pro League, kde se „jeho“ tým postaví mezinárodnímu celku IKLA.

Když má hráč v nějaké organizaci platnou smlouvu, tak se se souhlasem může ukázat například jako pomocník jiného týmu. Ale aby se řešila účast v zápase proti „vlastní“ organizaci? To naprosto jednoznačně ukazuje, že se v táboře Entropiqu skutečně něco děje a forsyyho včerejší absence není nijak náhodná.

IKLA vs. Entropiq
IKLA vs. Entropiq
Foto: HLTV.org

Včera jsme informovali o tom, že podle našich informací došlo v kádru Entropiqu k interním neshodám. Ze strany týmu ani hráče ale zatím nepřišel žádný náznak ani vysvětlení situace, veřejnost si tak může jen domýšlet, co se v EIQ děje. Dnešní situace naznačuje určitý vývoj, který může skončit rozchodem.

Forsyy byl dlouho bez angažmá a po čtyřech měsících si zřejmě bude hledat opět nové. Před svým prvním přestupem do světa to byl shodou okolností právě tým IKLA, který byl jedním ze zájemců o jeho služby. Pokud by forsyy opravdu skončil, tak se na domácí trh dostane vysoce lákavé zboží. Záleží tedy na smlouvě.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.