Přejít k hlavnímu obsahu

Nikdo neví, jak tahle myš vypadá. I tak se prodává za tisíce korun

28. 11. 2023 | 15:33 VALORANT Zajímavost
Tyson „TenZ“ Ngo, tvář Valorantu, dvaadvacetiletý profík, se rozhodl pro tvorbu vlastní herní myši. Na trh míří v předprodeji 20 tisíc kousků jeho výrobku, jenže je v tom jeden háček. Zájemci nemají jediné tušení, jak myš vlastně vypadá.
Nikdo neví, jak tahle myš vypadá. I tak se prodává za tisíce korun
Nikdo neví, jak tahle myš vypadá. I tak se prodává za tisíce korun
Zdroj: TenZ Store

Preference hráčů při koupi herní myší si liší, ale jeden ze základních požadavků každého z nich je jasný – musí padnout do ruky. Proto by bylo pošetilé, kupovat si myš, pokud nevíme jak vypadá. Nebo snad ne?

Kanadský hráč a populární streamer na to šel trošku jinak. „Vždy jsem chtěl vytvořit vlastní myš od píky a konečně se to stalo“, svěřil se. „Jsem nadšený, že se mohu podělit o vývoj, zatímco pracujeme na jejím tvarování tak, aby vyhovoval mým potřebám a preferencím.“ Na prototypech TenZ spolupracoval s odborníky, kteří měli ověřit technologii. Aktuálně je proces ve stavu tvarování a designování. „Budeme v tom pokračovat, dokud nebude myš dokončena a odeslána, abychom zajistili její výkon a kvalitu,“ dodal.

Přestože myš stále nemá svůj tvar, předobjednávky pro 20 tisíc kusů nového produktu se už rozběhly. Částka činí přesně 4 493 Kč což řadu potenciálních zájemců odradilo. „To je dost za něco, co ani nevíme jak vypadá,“ shodují se uživatelé. Přesto se najdou odvážlivci, kteří si již tajemnou myš předobjednali. Co však TenZ na sociálních sítích prozradil, jsou technické parametry.

Zdroj: TenZ Store
Štítky: zajímavost, TenZ, Myš
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.