Přejít k hlavnímu obsahu

Comeback po čtyřech letech. NRG představili novou Counter-Strike sestavu

29. 11. 2023 | 09:45 Counter-Strike 2 Přestup
Americká organizace hlásí návrat na pole profesionálního Counter-Striku. Naposledy se vyškrábala až na třetí místo světového žebříčku, teď nebudou ambice o nic menší. Pozici jedničky NA CS aktuálně drží Complexity, kteří jsou aktuálně na svém historickém maximu. Najdou v NRG konečně konkurenci? Severoamerická scéna ji potřebuje jako sůl.
Comeback po čtyřech letech. NRG představili novou Counter-Strike sestavu
Comeback po čtyřech letech. NRG představili novou Counter-Strike sestavu
Zdroj: NRG

Zkušenosti i příslib do budoucna. Sestava NRG má všechno. K Justinu „FaNg“ Coakleymu (21 let) a Jadanu „HexT“ Postmovi (22 let) se přidají borci, kteří už si vyzkoušeli, jak to vypadá na nejvyšší úrovni Counter-Striku. Vincent „Brehze“ Cayonte se dvakrát dostal mezi TOP 20 hráčů HLTV, Josh „oSee“ Ohm dva roky hájil barvy Liquid. Zájem o něj měl jiný americký tým M80, nakonec si ale vybral právě nový projekt.

To všechno zaštítí 30letý kanadský veterán Damian „daps“ Steele. Do 20. listopadu trénoval již zmiňovaný tým Liquid, teď ale zase bere do ruky myš a vydává se na server jako in-game leader. Největší obavy budou panovat kolem jeho individuálních schopností. Týmově už se několikrát osvědčil. A byl to právě ⁠daps⁠, kdo dovedl NRG k úspěchům na cs_summit 3 a IEM Shanghai. Součástí tehdejší sestavy byl i Brehze.

Podle informací Dust2 měla organizace zájem také o Timothyho „⁠autimatic⁠“ Ta. Jeden z top amerických střelců a někdejší Major šampion si ale počká na případné další nabídky. Budoucnost EG je totiž nejistá.

Nová sestava NRG:

 Spojené státy americké Josh „oSee“ Ohm
 Spojené státy americké Vincent „Brehze“ Cayonte
 Kanada Damian „daps“ Steele
 Kanada Jadan „HexT“ Postma
 Kanada Justin „FaNg“ Coakley

Štítky: Counter-Strike 2, NRG
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).