Přejít k hlavnímu obsahu

MOUZ oznámili náhradu za frozena, v Abú Dhabí nastoupí švédská puška

4. 12. 2023 | 16:46 Counter-Strike 2 Přestup
Organizace MOUZ oficiálně oznámila, že na BLAST Premier World Final nastoupí s Ludvigem „Brollan“ Brolinem. Švédský hráč bude zatím v týmu jako stand-in, bojovat však může o svou budoucnost. Od konce října totiž sedí na lavičce NIP a má šanci se ukázat jako záskok za Davida „frozen“ Čerňanského. Slovenský hráč se rozloučil s MOUZ a brzy přestoupí do FaZe Clanu.
Ludvig „Brollan“ Brolin
Ludvig „Brollan“ Brolin
Zdroj: VaKarM

Od 13. do 17. prosince bude v Abú Dhabí finišovat profesionální sezóna Counter-Striku. Osm nejlepších týmů se v rámci BLAST Premier World Final porve o prize pool 1 000 000 $. Mezi účastníky díky vítězství na ESL Pro League 18 nechybí ani MOUZ, po čtyřech a půl letech ale poprvé bez Davida „frozen“ Čerňanského.

Slovenskou hvězdu na posledním turnaji roku nahradí Ludvig „Brollan“ Brolin. 21letý Švéd je od října bez týmu a hledá si nové angažmá. Měl být součástí nového švédského projektu, ten se ale zhroutil ještě předtím, než byl vůbec složen. MOUZ čeká na světovém finále skupina B proti FaZe, Heroic a G2 Esports.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).