Přejít k hlavnímu obsahu

Trailer na GTA 6 je venku! Rockstar ho pustil dřív, hra vyjde v roce 2025

5. 12. 2023 | 00:06 Gaming
V pondělí večer se internetem začalo šířit video, které ukazovalo trailer připravovaného GTA 6. Leaknuté záběry měly 91 sekund, což sedí s již dřívějšími úniky. Společnost Rockstar Games se tak rozhodla zveřejnit trailer s předstihem. GTA 6 bude vydáno v roce 2025. „Náš trailer leaknul, tak se podívejte na ten opravdový,“ napsalo studio na X.
Trailer na GTA 6 je venku! Rockstar pustil ukázky ven dřív
Trailer na GTA 6 je venku! Rockstar pustil ukázky ven dřív
Zdroj: Trailer na GTA 6 se dostal ven. Záběry ukazují i rok vydání

Svět viděl prvních 91 sekund GTA 6. Studio Rockstar Games po leaknutém traileru vypustilo video dřív. Internet explodoval. Během 15 minut nastřádalo video na YouTube milion lajků. Sociální sítě neřeší nic jiného. GTA 6 se blíží. Hra bude vydána v roce 2025.

Příběh se bude odehrávat ve Vice City, jedním z hlavních protagonistů bude poprvé v historii žena, Lucia. Druhou hlavní postavou je muž, podle dřívějších spekulací se bude jmenovat Jason. Hráči prožijí moderní verzi příběhu Bonnie a Clydea.

Trailer se výrazně zaměřuje na sociální sítě, které by tak měly být výraznou součástí celé hry. Neměly by být vynechány ani live streamy. Fanoušci si pochvalují výborně vypadající grafiku, hra zároveň vyzařuje atmosféru 80. let minulého století.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).