Přejít k hlavnímu obsahu

Vývojáři Rockstar Games smutní. Leak zkazil představení GTA 6

5. 12. 2023 | 12:40 Kauza
Předčasné odhalení oficiálního traileru GTA 6 rozesmutnilo nejen fanoušky, ale také samotné zaměstnance Rockstar Games. Vývojáři se na svých sociálních sítích k této situaci vyjádřili jednotvárně - oficiální odhalení se vším všudy si po tolika letech zasloužili. Bohužel pro ně byl leaker rychlejší a očekávání pokazil.
Cítili jsme, že si představení traileru zasloužíme, tvrdí smutní zaměstnanci Rockstar Games.
Cítili jsme, že si představení traileru zasloužíme, tvrdí smutní zaměstnanci Rockstar Games.
Zdroj: Reddit.com

Do odhalení traileru nejočekávanější hry všech dob zbývalo méně než 24 hodin. Společnost Rockstar Games byla nakonec o slavnostní událost částečně okradena. Trailer byl odhalen na sociální síti X anonymním uživatelem „gta6trailerleak“, který má momentálně pozastavený účet. Leaknuté video bylo reálné, fanouškům a hráčům potvrdilo, že hra vyjde v roce 2025 a kde se bude děj odehrávat.

Vývojáři z Rockstar Games vložili do připravované pecky obrovské kvantum práce. Z předčasného odhalení jsou pochopitelně velmi zklamaní. „Doufal jsem, že se na odhalení traileru po deseti letech podívám se svými kamarády a spolupracovníky... Cítil jsem, že bychom si to zasloužili,“ píše jeden z vývojářů Rockstar Games.

V komentářích pod příspěvkem na Redditu se rozběhla diskuze o tom, zdali autor leaku náhodou nechtěl navýšit tímto gestem hodnotu samotného bitcoinu. Přes video byl obří vodoznak vyzývající právě k nákupu této kryptoměny. „Bohužel pro něho se cena vůbec nepohnula a zůstala stejná a on má teď tunu právníků z miliardové společnosti, kteří po něm pátrají. Je to prostě magor,“ komentují fanoušci GTA zmiňovaný leak.

Devs sharing their thoughts. Sad that this happened.
byu/Impossible-Wear-7508 inGTA6
Zdroj: Reddit.com
Štítky: GTA 6, trailer, leak