Přejít k hlavnímu obsahu

GTA 6 vyjde v roce 2025 na konzole. PC se zpožděním?

5. 12. 2023 | 15:30 Gaming
Jen pár hodin po vydání dlouho očekávaného traileru ke hře GTA 6 se společnost Rockstar Games vyjádřila k pár vzniklým otázkám. Nejčastější se fanoušci ptali, kde všude se nového Grand Theft Auto v roce 2025 dočkají. Šesté pokračování GTA bude v ohlášeném roce dostupné na PlayStationu 5 a Xbox X|S. O vydání na PC nepadla sebemenší zmínka a komunita teď musí rozmezí odhadovat.
GTA 6 vyjde v roce 2025 na konzole! PC se zpožděním?
GTA 6 vyjde v roce 2025 na konzole! PC se zpožděním?
Zdroj: Rockstar Games (s povolením)

Na které platformy vlastně GTA 6 vyjde jako první?“ ptali se fanoušci hry Grand Theft Auto 6 po oficiálním odhalení datumu vydání v nočním traileru. Vývojáři přišli obratem s odpovědí. V roce 2025 vyjde GTA 6 na PlayStation 5 Xbox X|S. O releasu očekávané pařby na PC nebyla řeč. 

Na Redditu se na toto téma opět rozjela diskuze, která spekuluje o vydání hry na PC. „Rockstar čeká, až vyjde PC 2, aby tu hru mohli vydat rovnou na ní,“ vtipkuje jeden z  fanoušků. „Nikdo by neměl být překvapený, kdyby žádná verze na PC nevyšla, takhle se to u Rockstaru dělá,“ dodává další. 

Dokonce byla vytvořena tabulka, v níž je přehled vybraných her od Rockstaru včetně jejich vydání na konzole a PC. Podrobněji bylo popsáno časové rozmezí konzolové a PC verze těchto her. Je tedy velmi pravděpodobné, že release na PC bude více než rok od oficiálního vydání konzolové verze.

Comment
byu/svperfuck from discussion
ingaming
Zdroj: Reddit.com
Štítky: GTA 6, trailer, pc, konzole