Přejít k hlavnímu obsahu

Neliší se to od skutečnosti, žasnou fanoušci nad lokacemi v GTA 6

5. 12. 2023 | 16:35 Gaming
Od zveřejnění traileru ještě neuběhlo ani 24 hodin, internet je už ale naplněn nepřeberným množstvím informací o připravované pecce od Rockstar Games. Jedno se ale zdá být jisté, mapa v GTA 6 bude už jen svou diverzitou opravdu epická.
GTA VI
GTA VI
Zdroj: Rockstar Games

V jednu chvíli se touláte centrem Vice City podél mrakodrapů a luxusních hotelů, jen o pár minut později se můžete ocitnout ve venkovském prostředí podél bažin a zátok s nádechem Národního parku Everglades. Stejně jako u svých předchůdců se zdá, že si GTA zachová na mapě střet různých biomů a lokací.

„Jsem z Miami a nestačím žasnout, jak je mapa realistická,“ podotkl jeden z uživatelů, ve stejném duchu se ale nese nespočet dalších reakcí. Uživatelé Redditu už dokonce sdíleli několik reálných míst, kterými se level designéři při vývoji pravděpodobně inspirovali.

„Je to mix Bahia Honda (ostrov na Floridě pozn. red.) a mostu Seven Mile,“ napsal jeden z gamerů. „Ten most bude na motorce opravdu zábava,“ dodal vtipně další uživatel. Najdou se i tací, kteří už nyní tvrdí, že noční město v GTA 6 bude vypadat lépe, než Night City v Cyberpunku 2077. Na takové tvrzení je ale ještě brzy.