Přejít k hlavnímu obsahu

K nové lolkové kartě Mastercard od Komerčky teď získáte 6250 RPček zdarma

11. 12. 2023 | 11:00 PR článek
Exkluzivní novinku pro české fanoušky lolka si připravila Komerční banka spolu s Mastercardem. Ve spolupráci s Riot Games totiž vydávají novou oficiální limitku platební karty, na které je poprvé zřejmě nejroztomilejší tvor celé Runeterry – oblíbený Poro. Ke kartě navíc do konce roku získáte zdarma nálož 6250 RPček.
K nové lolkové kartě Mastercard od Komerčky teď získáte 6250 RPček zdarma
K nové lolkové kartě Mastercard od Komerčky teď získáte 6250 RPček zdarma
Zdroj: Komerční banka

Novou limitku s Porem představili ve společném videu legendy české lolkové scény a populární streameři – Herdyn, Freeze a Charmie. Kromě nich pak měli fanoušci možnost poprvé vidět i Pora v reálném světě. Ve formě plně funkčního dálkově ovládaného robota (tzv. animatronika) si ho totiž nechala jako vůbec první na světě vyrobit právě Komerčka s Mastercardem.

Abyste novou kartu s Porem a k ní RPčka zdarma získali, stačí si do 31. 12. 2023 sjednat nový účet v tarifu od Komerčky. To zvládnete jednoduše v mobilní aplikaci nebo přímo na webu KB.

Karta s Porem je už třetí limitovanou edicí karet s lolkovými motivy. V těch předchozích se objevili mj. oblíbení championi jako třeba Aatrox a Orianna nebo Kai’Sa a Ornnem. Na jejich podporu pak Komerčka s Mastercardem loni dokonce uspořádali největší český turnaj v lolku – Prague Champs. Toho se ve vyprodaném O2 universu zúčastnilo kromě domácí esportové špičky i rekordních zhruba 3000 diváků.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).