Přejít k hlavnímu obsahu

Co to má být? Hráči nechápou výběr Victorious skinu za druhý split

12. 12. 2023 | 15:39 League of Legends Komentář
Po každé sezóně (letos splitu) rozdávají Riot Games skiny pro hráče, kteří se dostali minimálně do Gold divize v League of Legends. V minulosti přistáli v inventářích Orianna, Jarvan IV nebo Aatrox. Výběr ve druhém splitu třinácté sezóny ale chápe jen málokdo. Pryč jsou doby, kdy se o skinech rozhodovalo podle toho, jaký šampion výrazně ovlivnil zápasy na Summoner's Riftu. Victorious skin si totiž „vysloužil“ Tryndamere.
Co to má být? Hráči nechápou výběr Victorious skinu za druhý splitu
Co to má být? Hráči nechápou výběr Victorious skinu za druhý splitu
Zdroj: Riot Games (s povolením)

Už první split letošní sezóny nedával příliš smysl. Za odměnu dostali hráči Victorious Anivii, jež patří dlouhodobě mezi ty méně oblíbené midlanery. Jenže svým posledním výběrem Riot Games Anivii triumfnuli.

Tryndamere je podle dat u.gg během posledního patche až 26. nejčastěji pickovaným šampionem. A v předchozím průběhu sezóny to nebylo o nic lepší. Riot měl na výběr dalších minimálně dvacet postav, které by dávaly větší smysl. „Nevím, kdy jsem naposledy ve hře potkal Tryndamera,“ píše jeden z hráčů na Redditu a ostatní s ním souhlasí.

Ještě větší znepokojení ale vyvolal vzhled samotného skinu. Na první pohled (ani na ten druhý) nevypadá vůbec jako Victorious. Veliké zklamání pro drtivou většinu hráčů League of Legends.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).