Přejít k hlavnímu obsahu

Winter Wildcards v FC 24: nové Ikony, dostaneme i Evolutions

13. 12. 2023 | 18:20 EA SPORTS FC 24 Spekulace
Winter Wildcards se uskuteční i v EA Sports FC 24. Nyní již tradiční vánoční promo podle posledních informací začne 22. prosince a potrvá až do 5. ledna. Dvoutýdenní akce nabídne kromě klasických promo karet i nové Ikony a Evolutions.
Winter Wildcards v FC 24: nové Ikony, dostaneme i Evolutions
Winter Wildcards v FC 24: nové Ikony, dostaneme i Evolutions
Zdroj: twitter.com/Fut_scoreboard

Budou to natřískané Vánoce s EA Sports FC 24. Tento pátek ještě bude patřit FUT Versus (Fire vs. Ice). Hráči jej mohou znát z FIFA 22, kdy byly v první polovině k dostání ohnivé předměty, v té druhé pak ledové. Obě verze měly rozdílné vlastnosti a přinášely něco nového.

Registruj se do úvodní kvalifikace FC Ostrava!

V pátek 22. prosince od 19:00 pak podle všeho bude následovat Winter Wildcards. Nyní už tradiční vánoční promo slibuje velice silné karty těch největších hvězd fotbalového světa. Ve FIFA 23 byli součástí Winter Wildcards například Ousmane Dembélé, Kevin De Bruyne nebo N'Golo Kanté.

Jak je ve fotbálku od EA Sports čím dál častější, součástí proma budou i speciální Ikony. Chybět nebudou ani Evolutions.

Vánoce v FC 24:

  • 15. - 22. prosince - FUT Versus (Fire & Ice)
  • 22. prosince - 5. ledna - Winter Wildcards
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).