Přejít k hlavnímu obsahu

Twitch oficiálně povoluje nahotu! Pro vysílání nahoře bez založil novou kategorii

14. 12. 2023 | 12:25 Twitch
V posledních dnech se mluví o stále více streamerkách, které vysílají bez oblečení. Twitch se po několika banech rozhodl zareagovat nečekaným způsobem, založil totiž novou kategorii pro tento typ obsahu. Povolení se dočkala i řada dalších aktivit, komunita nevěří svým očím.
Twitch kategorie „umělecká nahota“
Twitch kategorie „umělecká nahota“
Zdroj: Twitch

Po skandálu na sociálních sítích se Twitch oficiálně vyjádřil k fenoménu na jejich platformě. „Dostali jsme zpětnou vazbu, že naše zásady týkající se sexuálního obsahu jsou nejasné, takže jsme jasněji stanovili hranice mezi tím, co je a není na Twitchi povoleno. Uvědomujeme si také, že ne každý chce vidět určitý obsah, a proto aktualizujeme naše kritéria pro doporučení na domovské stránce,“ stálo v oznámení oblíbené služby.

Jenže většina uživatelů nechápe, co to má být. Bany uvalené na streamerky vysílající nahoře bez přestanou po 24 hodinách platit, a co víc, mohou ve svém koníčku pokračovat. Jedinou změnou bude, že jejich vysílání nebude zobrazeno na domovské stránce Twitche a vznikne nová speciální kategorie „Umělecká nahota“.

Tento obsah spolu s erotickými tanci, pomalovanými prsy a jinou „uměleckou“ nahotou BUDE POVOLEN při správném označení obsahu. Platforma dává zelenou také twerkování, grindingu a tančení u tyče. Hned po několika hodinách se na Twitchi se začala objevovat ještě šílenější vysílání, která jsou v souladu s pravidly.

Znechucení diváci nevěří svým očím, v co se platforma proměňuje. „Twitch nyní povoluje porno!“, naříkají uživatelé. Mimo domovskou stránku nabízí nová kategorie širokou škálu obsahu, která je ještě více šokující než předtím. Bude Twitch pokračovat tímto směrem, nebo se pokusí nově nastavená pravidla ještě upravit?

Zdroj: Twitch
Štítky: Twitch, kauza, nahoře bez
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.