Přejít k hlavnímu obsahu

Překvapení pro hráče na PlayStationu. GTA V bude brzy součástí předplatného

14. 12. 2023 | 16:35 Lifestyle
Obrovský hype, který se díky šestému dílu herní série Grand Theft Auto opět dostavil k jeho předchůdci GTA 5, vyústil v pěkný vánoční dárek od Rockstar Games. Už od 19. prosince 2023 se tato legendární hra přidá k obsahu katalogu pro uživatele PlayStation Plus.
Překvapení pro hráče na PlayStationu. GTA V bude brzy součástí předplatného
Překvapení pro hráče na PlayStationu. GTA V bude brzy součástí předplatného
Zdroj: Rockstar Games (s povolením)

Pátý díl jedné z nejlepších herních sérií Grand Theft Auto ve světě extrémně populární. Hype ale ještě momentálně díky prvnímu traileru k nadcházejícímu šestému dílu roste. Pro ty, kdo snad ještě legendární pecku nevyzkoušeli, máme dobrou zprávu. Pokud jste totiž předplatiteli služby PlayStation Plus, tak si už od 19. prosince 2023 budete moci slavný titul zapařit.

GTA V bude dostupné uživatelům na PS4 a PS5, hráči na starší verzi PlayStation tak o hru nepřijdou. Zároveň bude každý uživatel mít možnost zahrát si GTA: Online, což je mnohými označováno jako nejlepší část GTA 5. Po dohrání kampaně je online velmi dobrý způsob, jak se do vydání nového dílu zabavit.

Pokud jste do teď na vlnu Grand Theft Auto nenaskočili, zkusit si ji v rámci předplatného PlayStation Plus je rozhodně skvělá příležitost. 

PlayStation Plus Game Catalog for December: Grand Theft Auto V, Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin, Metal: Hellsinger and more
byu/kabirsingh84 inPlayStationPlus