Přejít k hlavnímu obsahu

600 tisíc předplatných pro diváky Twitche! To přinese spolupráce s Rockstar Games

14. 12. 2023 | 20:21 Lifestyle
Twitch ve svém nedávném blog příspěvku odhalil nadcházející spolupráci se společností Rockstar Games. Dle všeho by mělo být v období od 15. - 21. prosince darováno až 600 000 předplatných v hodnotě přesahující 60 milionů korun jako poděkování za rostoucí zájem o GTA RP.
Spolupráce Twitche s Rockstar Games přinese až 600 000 nových předplatitelů
Spolupráce Twitche s Rockstar Games přinese až 600 000 nových předplatitelů
Zdroj: Twitter.com

Po oficiálním vydání traileru ke hře GTA 6 se popularita jeho předchůdce, GTA 5, několikanásobně zvýšila. Online komunita je každým dnem větší a větší a ačkoliv všichni čekají na vydání šestého dílu v roce 2025, užívají si každý moment, který ještě mohou strávit v online režimu GTA 5. Největší komunitou herní série Grand Theft Auto je aktuálně GTA RP.

Během několika posledních let se rozrostla neuvěřitelným způsobem. Hru tímto stylem hrají i ti největší streameři na všemožných platformách. Díky podpoře, kterou společnost Rockstar Games od hráčů dostává, se ve společné spolupráci s Twitchem rozhodla darovat 600 000 předplatných GTA RP komunitě. 

 „Twitch a Rockstar ohlásili spolupráci v rámci týdne GTA RP. Jedná se o momentálně naši největší spolupráci v rámci rozdávání dárků. Samotný Rockstar zahájí RP týden rozdáním více než 600 000 předplatných pro komunitu, která se o RP v GTA zajímá,“ napsal Twitch. S tím, že jedno předplatné stojí 5 dolarů, Rockstar rozdá více než 67 milionů korun. 

Týden GTA RP by měl započít už 15. prosince a potrvá do 21. prosince. Twitch však do teď neuvedl, jak bude rozdávání předplatných vypadat a tak se každý uživatel platformy Twitch musí nechat překvapit. Dle všech informací by obdarovaní diváci měli být pravidelnými sledovateli GTA RP a svoji výhru dostanou v e-mailu či přímo na Twitchi.