Přejít k hlavnímu obsahu

Další Čech mezi elitou! Můžu překvapit a porazit klidně i Capse, hlásí Jackies

14. 12. 2023 | 17:00 League of Legends Přestup
Adam „Jackies“ Jeřábek stane po boku padesátky nejlepších hráčů League of Legends v Evropě. Český midlaner se po roce loučí s organizací Entropiq a přestupuje do týmu GIANTX. Tam se mimo jiné setká s Patrikem „Patrik“ Jírů, dalším Čechem v elitní evropské soutěži. „Na legendární midaře se hodně těším. Obzvlášť na Capse. Je teď nejlepší v Evropě, ale podle mě ho můžu překvapit a klidně porazit,“ hlásí sebevědomý Jackies v rozhovoru pro Entropiq.
Další Čech mezi elitou! 19letý talent míří do nejvyšší evropské soutěže
Další Čech mezi elitou! 19letý talent míří do nejvyšší evropské soutěže
Zdroj: Entropiq (se souhlasem)

Dynamo Eclot, Entropiq, GIANTX. Jen málokdo se může pyšnit takovým raketovým vzestupem. Z české ligy se Adam „Jackies“ Jeřábek dostane rovnou do nejvyšší evropské soutěže v League of Legends. Žádná přestupní stanice v nižších soutěžích, rovnou do LEC a do soubojů s největšími hvězdami.

Sebevědomí mladému midlanerovi nechybí, věří si i na ta největší jména v Evropě. „Mám svůj kreativní vlastní agresivní playstyle, který dokážu předvést kdykoli,“ říká Jackies o svých schopnostech, které ho dostaly mezi nejlepší. Jeho agresivní hry na Summoner's Riftu si všimli i v GIANTX, za kterými se stěhuje do Berlína.

„Hrát na stage, ať je to jakákoliv, si užívám, takže se na to hodně těším,“ uzavírá 19letý Čech, který se bude pravidelně potkávat s týmy jako G2, Fnatic, SK Gaming nebo francouzskými Karmine Corp. Sám Jackies se nejvíce těší na Rasmuse „Caps“ Borregaard Winthera.

„Adamovi přeju jenom to nejlepší. Je vidět, že náš LOL program funguje, jak má. Nejenom, že umí najít a picknout správné talenty, ale taky je umí dobře vést a formovat. Jackiesův přímý přestup do LEC z Česka je unikátní úspěch nejenom pro nás v Entropiq, ale pro celou naši LOL scénu,“ říká Gaming Director Entropiqu Pavel Klaban.

GIANTX je zbrusu novým hráčem na poli esportu. Jde o spojení dvou známých značek – Excel a Giants.

Očekávaná sestava GIANTX pro rok 2024:

 Rumunsko Andrei „Odoamne“ Pascu
 Jižní Korea Lee „Peach“ Min-gyu
 Česká republika Adam „Jackies“ Jeřábek
 Česká republika Patrik „Patrik“ Jírů
 Jižní Korea Lee „IgNar“ Dong-geun

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).