Přejít k hlavnímu obsahu

Slavný streamer oznámil novinu! Partnerka Tylera1 je těhotná

18. 12. 2023 | 14:20 League of Legends Lifestyle
Známý streamer Tyler Steinkamp, známý také pod svým online pseudonymem Tyler1, má velký důvod k radosti. Se svou přítelkyní Macaiylou čekají na příchod nového člena do rodiny – malé holčičky. Dítě by se mělo narodit v dubnu příštího roku.
Tyler1 bude otcem! Slavný streamer a jeho přítelkyně Macaiyla očekávají nový přírůstek do rodiny!
Tyler1 bude otcem! Slavný streamer a jeho přítelkyně Macaiyla očekávají nový přírůstek do rodiny!
Zdroj: Macaiyla/X

Tyler1 je i přes své vlažnější období jedním z předních streamerů na Twitchi. Věnuje se především League of Legends, v poslední době propadl šachu. Na jeho streamu se rozhodně člověk nudit nebude. Teď ale řeší důležitější věci než vysílání na Twitchi. Těší se na další etapu svého života – rodičovství.

Oznámení o těhotenství Tylera1 a Macaiyly vyvolalo mezi fanoušky nadšení a na sociálních sítích se hrnou gratulace. Tyler se stal ikonou herní komunity a jeho osobní život je sledován s velkým zájmem. Fanoušci se teď mohou těšit na nový druh zábavy, když se jejich oblíbenec stane otcem.

Pár si momentálně užívá těhotenského období a připravuje se na příchod své malé princezny. Tylerův smysl pro humor a charisma před kamerou jsou nepochybně předpokladem pro to, že se můžeme těšit na řadu zábavných momentů a rodinných okamžiků.

Zdroj: Macaiyla/X
Štítky: Tyler1, Macaiyla
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.