Přejít k hlavnímu obsahu

Cristiano Ronaldo dostane speciální vánoční kartu v FC 24

19. 12. 2023 | 12:20 EA SPORTS FC 24 Spekulace
Letošní ročník EA Sports FC 24 je pro fanoušky Cristiana Ronalda jedním z nejhorších. Základní karta portugalské legendy se oproti poslednímu roku výrazně propadla, částečnou náplastí by mohl být speciální předmět Winter Wildcards. Během vánočního proma by se hráči měli dočkat slušně vypadající karty jednoho z nejlepších fotbalistů všech dob.
Cristiano Ronaldo dostane speciální vánoční kartu v FC 24
Cristiano Ronaldo dostane speciální vánoční kartu v FC 24
Zdroj: depositphotos.com (s povolením)

Karty málokterého hráče vyvolají v hráčích EA FC (dříve FIFA) tolik emocí. Cristiano Ronaldo je mnohými milovaný, mnohými nenáviděný. Jeho předměty ve fotbalové pařbě od EA Sports jsou tradičně pod drobnohledem, jinak tomu nebude ani s Winter Wildcards. Karta ale vypadá velice slibně.

Registruj se do úvodní kvalifikace FC Ostrava!

Po Trailblazers jde o druhou speciální kartu Cristiana Ronalda v letošním ročníku. Podle leaků jej bude tradičně zdobit velice kvalitní střelba, slušný boost dostane portugalská hvězda i v rychlosti. Minusem může být klub. Al Nassr ze saúdské ligy se nebude linkovat jednoduše. Existuje ale hned několik způsobů, jak kolem Ronalda vytvořit kvalitní mančaft. Výborným pomocníkem může být jako vždy FUTBIN.

Winter Wildcards

V pátek 22. prosince od 19:00 odstartuje Winter Wildcards. Nyní už tradiční vánoční promo slibuje velice silné karty těch největších hvězd fotbalového světa. Ve FIFA 23 byli součástí Winter Wildcards například Ousmane Dembélé, Kevin De Bruyne nebo N'Golo Kanté.

Jak je ve fotbálku od EA Sports čím dál častější, součástí proma budou i speciální Ikony. Chybět nebudou ani Evolutions. Mezi „základní“ promo karty budou podle posledních informací patřit Cristiano Ronaldo, Virgil van Dijk nebo Enzo Fernández.

EA Sports FC 24 (ilustrační foto)
EA Sports FC 24 (ilustrační foto)
: depositphotos.com (s povolením)
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).